Topas! Kosmetikos priemonės, kurios mane džiugino pavasarį

Estimated read time 4 min read

Geriausių mėnesio, metų, savaitės, ar kito laiko tarpo, apžvalgos yra mano mėgiami skaitiniai. Vienoje vietoje randi krūvą produktų, kuriais žmogus tikrai džiaugėsi, tad ir aš noriu pasidalinti savo TOP’u. Negalėčiau aprašyti tokio trumpo laiko, kaip mėnuo, bet sezoninis periodiškumas man pats tas.

Kas gi man patiko pavasarį?

Veidas

Geriausia veido valymo priemonė be konkurencijos yra “Garnier” micelinis vanduo.

Turiu jau trečią buteliuką, o tai reiškia labai daug, mat aš nelinkusi kartoti net man patikusių produktų jei tik parduotuvėje pamatau kokią patrauklią naujieną iš tos pačios kategorijos. Gera sudėtis, puikiai valo, neerzina odos ir už priimtiną kainą. Spėju, kad kartosiu ir vėl. Beje, Droge mačiau ir mažesnių, lyg ir 100ml, pakuočių. Patogu kelionėse, ar kai micelinis vanduo baigiasi likus kelioms dienoms iki algos 😀

Labiausiai patikusio kremo nominaciją gauna maitinantis šaltalankių kremas “Bio2you”.

Kremas mano kosmetinėje atsidūrė pačiu laiku. Tarp žiemos ir pavasario, kai oda nebesusitvarko su temperatūriniais pokyčiais ir neapsisprendžia, ar čia dabar bus labai sausa, ar dar labiau riebi. Malonaus kvapo, greit susigeriantis kremas šiek tiek padėjo. Taip, jis man kemša poras, kaip ir absoliučiai visi kiti kremai, bet jausmas pasitepus pats maloniausias. Tiesa, nemanau, kad kartosiu dėl per didelės kainos ir dėl to, kad na… vis dar ieškau ko nors dar puikesnio.

Dar veidui naudoju prausiklį, kaukes, labai retai paakių kremą (kai netepu veido šiaip kremu), bet niekas iš šių produktų nepasižymėjo ryškiau.

Dekoratyvinė kosmetika

Akių tušo kategorijoje miss pavasaris titulas keliauja tailandietiškam “Mistine Pro Long Big Eye Waterproof”.

Nuostabiai ilgina, netrupa, neteka apsiverkus nuo vėjo, ar saulės. Gražiai atrodo, nesmirda, nusiplauna šiltu vandeniu. Ką dar norite žinoti? 🙂

Krempudrų/BB kremų kategorijoje jokios konkurencijos neturi korėjietiškas BB kremas “Holika Holika Petit BB Bouncing”.

Nors ir testavau, ir šiaip pildžiau savo įgeidžius ir todėl turiu visokių kreminių pudrų, ši gi visada yra mano gelbėtojas nr.1. Bad face day? Griebiu Holika Holika ir džiaugiuosi sau.

Visiškas pavasario atradimas man yra akių makiažo pagrindas. Niekada tokio nenaudodavau, bereikalinga prekė atrodė. Tačiau visai neseniai aprašytas E.L.F. pagrindas pakeitė nuomonę.

Gali būti, kad taip trumpai naudojamo daikto neverta traukti į pavasario topus, tačiau manau, kad ir vėliau jis manęs nenuvils. Na, o štai pudros, šešėlių, pieštukų, lūpų balzamų ir kt. priemonių srityje atradimų nepadariau. O gaila.

Kūno priežiūra

Pavasario favoritas nr.1 yra “Margarita” drėkinamasis kūno kremas su agurkų ir ramunėlių ekstraktais.

Nors bandžiau net tris tos pačios paskirties gaminius iš Biok, turėjau senesnį rusišką kūno sviestą bei kremą iš Avon, visgi Margarita savo poveikiu nurungė viską. Net pagaunu save glostinėjančią rankas, kurias po dušo tepiau šia priemone.

Liūdna, bet kūno priežiūroje taip pat nėra daugiau atradimų. Negalėčiau išskirti nei dušo žele, nei šveitiklių, nei dar kažkokių produktų.

Plaukų priežiūra

Mylimiausia mano sritis. Čia aš labiausiai mėgau “Love 2 mix Organic” plaukų augimą skatinantį šampūną su apelsinais ir čili pipiru.

Tiesiog jis optimalus: plauna neagresyviai, bet švariai. Kvepia. Na ir tiesiog labiausiai džiugina iš visų.

Labiausiai patikusiu balzamu tapo “Acure Organics”.

Na, nėra ką čia daugiažodžiauti. Po jo mano plaukai pučiasi mažiausiai.

Nuostabiausiu aliejuku plaukams skelbiu… alyvuogių aliejų :). Kažkada buvau jį nurašiusi, žinote, visada atrodo, kad prieinami produktai neveikia ir reikia geresnių, tačiau gi va, eilinis extra virgin iš Maximos pasirodė puikus produktas!

Geriausia kauke norėčiau paskelbti BIELITA KRAPIVA & ARGININ.

Daug pas mane tų kaukių. Ir geresnių, ir blogesnių. Ši kas kartą palieka tik teigiamą įspūdį ir dar labai skaniai kvepia.

Tad štai toks mano pavasarinis topas. Tikiuosi buvo įdomu. Visada laukiu jūsų nuomonių čia, Facebooke arba G+.

+ There are no comments

Add yours