Apžvalga: "Blistex" lūpų balzamas "Intensive Moisturiser Cherry"

Estimated read time 2 min read

Kadaise buvau surengusi FB konkursą ir klausiau savo sekėjų, kokius lūpų balzamus labiausiai mėgsta. Atsakymuose dominavo “Nivea”, EOS, “Carmex” ir “Blistex”. Populiariausias “Nivea” lūpų sviestas manęs nesužavėjo. “Carmex” balzamas labai patiko. EOS dar neturėjau progos išmėginti, na o susipažinti su “Blistex” progą gavau įsigijusi “Grožio draugas” staigmenų dėžutę. Apsidžiaugiau, juk tokių priemonių per daug nebūna.

Paprastai parduotuvėje balzamas turėtų būti supakuotas šitaip:

Grožio dėžučių pirkėjos jį gavo tiesiog palaidą, tad sudėties teko ieškoti internete.

Sudėtis: aqua, hydrogenated polyisobutene, cera alba, petrolatum, ethylhexyl methoxycinnamate, aroma, polyglyceryl-3 diisostearate, sorbitan isostearate, hydrogenated soy polyglycerides, glycerin, polysorbate 60, cetyl alcohol, stearyl behenate, dimethicone, phenoxyethanol, allantoin, arachidyl alcohol, arachidyl glucoside, behenyl alcohol, butyrospermum parkii (shea) butter, C15-23 alkane, calcium disodium EDTA, citric acid, hydrated silica, lanolin alcohol, lauric acid, myristic acid, oleic acid, palmitic acid, phosphoric acid, sodium hydroxide, sodium saccharin, sorbitan olivate.

Vos gavusi aš jį pauosčiau ir nusprendžiau, kad kvapas man neįtiks. Vyšnios per sintetinės, per saldžios. Teko uostyti vyšninį “Carmex”, tai va ten viskas gerai, nors turbūt irgi ne natūralūs ekstraktai naudoti.

Taigi iš karto nepabandžiau, o vėliau perskaičiau kolegės pirkėjos komentarą, kad ši priemonė kaip skysta kramtoma guma. Taip pat kvepia, taip pat atrodo, taip pat tepasi. Nieko gero, bet ji buvo teisi. Konsistencija tikrai tokia keista, tikrai kažkas tarp dantų pastos ir kramtoškės.

Padauginsit ant lūpų – šios apsivels. Jausmas užsitepus produktą buvo nemalonus, aš daug įvairių balzamų bandžiusi, bet tiek kvapas, tiek konsistencija, tiek ta balkšva išvaizda vertė žiaukčioti. Aš nežinau kada paskutinį kartą naudojau taip nepatikusį produktą!

Mano įvertinimas:

Naudinga: Jei tikrai norite išbandyti – ieškokite vaistinėse. Kaina apie 3.20 eu.

Visada laukiu jūsų nuomonių, komentarų, pasiūlymų čia, Facebooke ar visada galite parašyti laišką nurodytais kontaktais :).

+ There are no comments

Add yours