Apžvalga: “Fitokosmetik” juodas valantis molis

Estimated read time 3 min read

Šiandien jau apžvelgiau vieną gana brangų produktą, tai dabar balansui palaikyti norisi pakalbėti apie pigesnę priemonę. Juk tiek perliukų atrasti, tiek skaudžiai nusvilti galima įvairiose kainų  kategorijose.

“Fitokosmetik” jau ne kartą apšnekėtas mano tinklaraštyje. Keletą apžvalgų rasite čia. Tačiau aprašiusi esu tikrai ne viską, nes vienkartines pakuotes vis pamirštu nusifotografuoti. Produktus su moliu aš labai mėgstu, nors labai akivaizdžios naudos niekada nepamatau, bet man patinka pati terapija :). Todėl į akis krito kibiriukas su priemone, kuri skirta veidui, kūnui ir plaukams. Iš esmės, kažkuo man priminė “Uoga Uoga”, “Lush” ir kitas jau užmaišytas molio kaukes.

Aprašymas:

Fitokosmetik 100% natūralus juodas Kamčiatkos molis – tai puiki plaukų ir veido ir kūno odos priežiūros priemonė. Sudėtyje esančios mineralinės druskos ir mikroelementai suteikia plaukams ir odai nepriekaištingą išvaizdą, matinį efektą. Naudojant plaukams kaip plaukų kaukę yra atstatoma plaukų struktūra, stiprinamos plaukų šaknys, skatinamas plaukų augimas. Naudojant kūnui – mažinamas celiulitas, tonizuojama bei stangrinama oda.

Naudojimas:

Veidui ir kūnui: nedidelį kiekį molio paskirstyti ant švarios veido ir kūno odos, palaikykite 10-15 min, nuplaukite vandeniu.
Plaukams: nedidelį kiekį molio paskirstykite ant drėgnų plaukų, pradedant nuo plaukų šaknų, palaikykite 20-30 min, nuplaukite vandeniu.

SudėtisAqua, Camellia Sinensis Leaf Water , Оrganic Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Black Clay, Caprylic / capric triglycerides, Glycerin, Xanthan Gum, Alnus Firmifolia Fruit Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Parfum, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

Prisipažinsiu, kad ant plaukų aš naudojau šią priemonę tik vieną kartą ir tik iš smalsumo. Rezultatas panašus į garsios “L’oreal Elvital” molio kaukės. Gerai sugeria riebalus, lengvai išsiskalauja, šaknis palieka labai švarias, tik mažiau sausina plauką. Tačiau, kadangi aš riebiomis šaknimis nesiskundžiu, tai šio naudojimo būdo ir nepraktikuoju, kaip sakiau, tik iš smalsumo.

O veidui man visai patiko. Kaukė kaip kaukė, bet gerai pataikyta konsistencija, lengvai tepasi, labai greitai nesudžiūna, šiek tiek pravalo odos paviršių ir matizuoja. Na daro tą, ką ir daugelis molio kaukių, beje, mažiau sausina taip pat. Gal dėl sudėtyje esančių ekstraktų, aliejų ir trigliceridų.

Visiškai paprastas dalykas, bet nelabai yra prie ko kibti. Žinoma, norėčiau, kad geriau valytų, tačiau stebuklų kaukės man nedaro, tad net minimalus rezultatas džiugina, geriausiai man pravalo nosį. Ir dar prie minusų – nepatogi pakuotė. Nemėgstu aš šitų majonezo indelių.


Įvertinimas:

Naudinga: Ieškokite fizinėse “Elevita” parduotuvėse ir internete. 155ml kainuoja 2.25 EUR.

Buvo įdomu? Netylėkite, komentarai ir kitoks grįžtamasis ryšys yra geriausias atlygis blogeriui :). Buvo neįdomu? Irgi netylėkite ir padėkite tobulėti !

Draugaukime Facebooke, bei Instagrame (stengiuosi dažniau kurti instastories!). Ir visada laukiu laiškų, pastabų, idėjų bei pasiūlymų, kontaktų skiltyje nurodytais adresais.

7Comments

Add yours
  1. 1
    Monika M

    Mėgstu molio kaukes, tik atsibosta, kai reikia pačiai jas užsimaišyti 😀 Gaila, kad tik Elevitoje yra pirkti, gal dar kur esi užmačiusi?
    Iš Fitokosmetik mano paskutinis “atradimas” – paprastas lūpų balzamas (pirkau Eurokos), tikrai mielai kartosiu 🙂 Tik įpakavimas galėtų būti be tų visų paveiksliukų ir pan., bet šiaip pats balzamas man tikrai patiko.

  2. 2
    Salomėja

    Būtent tokio molio tai daugiau niekur nesu mačiusi (neužmaišyto tai būna ir Droge ir gal net Maximoje kadaise mačiau). Man Elevita irgi nėra labai patogu, kai nenoriu internetu pirkti, tad kai jau nuvažiuoju, tai su pilna kuprine grįžtu.
    O Fito kosmetika man faina, bet įpakavimai tai tikrai baisoki :). Matyt neinvestuoja į dizainerį norėdami išlaikyti patrauklias kainas 😀

  3. 3
    Dalia

    Patinka maisytis paciai kaukes, bet dazniausiai patingiu kokio aliejaus isimaisyti, tai sita isbandysiu butinai 🙂 neseniai ejau i Mandarino Elevita, o jos ten pasirodo nebera ir artimiausia Madoje…ot :/

  4. 4
    Salomėja

    Man artimiausia Vilkpėdėje, bet iki ten vistiek išsiruošiamąjį žygį reikia daryti, nemažai eiti iki tinkamos stotelės, tada truliku dardėti :). Turiu tokią svajonę, kad atsidarytų mūsų Maximoje po rekonstrukcijos. Būtų rojus.

  5. 5
    Monika M

    O kaip manai – ar tiktų ją naudoti ir kaip veido prausiklį? Svarstau įsigyti, nes dviejų rūšių šių kaukių atsirado Eurokos int.parduotuvėje (ačiū už Eurokos už atsižvelgimą į mano pageidavimą 😀 ).

  6. 6
    Salomėja

    Na sunkoka pasakyti, nematau, kodėl ne, jei esi įpratusi tam naudoti molius. Aš pati kartais panaudoju kaip prausiklį-pusiau kaukę. Tai yra būdama kokiame duše nusitepu veidą, krūtinę porai minučių.

  7. 7
    Monika M

    Pastaruoju metu kažkaip pamėgau, dabar naudoju Fitokosmetik molio šveitiklį kaip prausiklį, tik susipyliau jį į indelį nuo prieskonių, kad pro tas skylutes būtų lengviau įsiberti produkto į delną 🙂 O molio kaukes naudoju nuolat, tad turbūt išbandysiu 🙂

+ Leave a Comment