Apžvalga: "Kardashian Beauty" juodųjų kmynų aliejus plaukams

Estimated read time 3 min read

Nuolatiniai skaitytojai jau gerokai susipažinę su maniškiu stiliumi bei skoniu. Aš lengvai galiu susivilioti daiktu, ant kurio nupiešta kaukolė, parašyta “Rock’n’roll”… na arba pavaizduotas mielas kačiukas :D. Tačiau rožinė spalva, princesės karūnos, įvairūs moteriškumo (labai nemėgstu šios sąvokos) simboliai, visokios ten Viktorijos paslaptys – labai ne mano skonio. Kardashianai irgi nėra ta šeima, su kuria aš veržčiausi gerti arbatėlės, nors reikia pripažinti, kad Kim grožio pasaulyje paliko stiprų įspaudą, kaži ar be jos įtakos visos kompanijos dabar leistų veido kontūravimo paletes.
Esmę supratot, prekinis ženklas nebuvo mano norų sąraše, tačiau taip jau nutiko, kad aliejų gavau dovanų, kai mainėmės grožio dėžutėmis su Inga.

Pirkti yra viena, o štai išmėginti kas pakišta po nosimi, aš niekada neatsisakau.

Kartoninėje dėžutėje radau plastikinį buteliuką, visiškai tipinis CHI produktams. Pati dėžutė neturėjo nė vieno lietuviško užrašo. Viskas lenkiškai, bet gi mums padės visagalis internetas. Štai aliejaus pristatymas:

Juodųjų kmynų aliejus plaukams. Lengvos tekstūros juodagrūdžių sėklų aliejus iš tolimųjų rytų puikiai pamaitina, sudrėkina ir atstato pažeistų plaukų struktūrą. Sėklose yra apie šimtą vertingų medžiagų – proteinų, riebiųjų rūgščių, vitaminų, aminorūgščių, mineralų ir kitų veikliųjų medžiagų. Šis lengvai susigeriantis aliejus suteikia plaukams sveiko blizgesio, glotnumo ir teigiamai veikia plaukų augimą.

Naudojimas: Nedidelį kiekį aliejaus išspauskite į delną. Tolygiai paskirstykite ant sausų arba drėgnų plaukų.

Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Caprylyl Methicone, Cyclohexasiloxane, Nigella Sativa(Black Seed) Oil, Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, C12-15 Alkyl Benzoate Fragrance (parfum) Alpha-Isomethyl Ionone Benzyl Salicylate Benzyl Benzoate Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Yellow 11 (CI47000), RED 17 (CI26100).

Pažiūrėkime kas eina prieš liaupsinamąjį aliejų. Pirmoje vietoje saugus silikonas, antroje vietoje vidutinio saugumo silikonas (gali kenkti endokrininei sistemai), tada saugus minkštiklis bei dar vienas saugus silikonas. Po jo šilkas na ir tada jau kenksmingas konservantas, kvepalai ir jų sudedamosios dalis.

Ką manau apie sudėtį? Tradicinė ir tipinė plaukų aliejų kompozicija. Dažniausiai skiriasi tik silikonų išsidėstymo vietos ir “pagrindinis” gamintojo akcentuojamas produktas. Šį kartą tai juodųjų sėklų aliejus, kitais kartais būna argano, pistacijų, ar bet koks kitas.

Pats aliejukas tradicinės klampokos, neperskystos konsistencijos. Jokių staigmenų.

Kvapas tai nuostabus! Man patinka tokie truputį rytietiški, pipiriškai salstelėję kvapai. Poveikiu taip pat mano plaukai nesiskundė. Prisipažinsiu atvirai, kad be kvapo aš nematau didelių skirtumų tarp visų šių aliejų. Vieną baigiu, kitą pradedu. Šį naudojau sąžiningai iki pat pabaigos. Švelnino galus (tepdavau drėgnus), padėdavo suvaldyti styrančius raizgalus (tramdydavau sausus). Nepastebėjau, kad riebintų. Aš galiu kibti prie vardo, lenkiškos pakuotės bei sudėties, bet tai būtų razinkų išrinkinėjimas iš ledų. Realiai neturiu priekaištų.

Mano įvertinimas:

Naudinga: 15ml pakuotė kainuoja nuo 2,5 iki 5 eurų. Internete jų galima rasti Beta.lt, Pigu.lt, Amparfum.lt, Kvepalusala.lt ir kt.

Visada laukiu jūsų nuomonių, komentarų, pasiūlymų čia, FacebookeInstagrame ar visada galite parašyti laišką.

+ There are no comments

Add yours