1479(54) Elena Armas “Ispaniška meilės apgaulė”

Estimated read time 2 min read

Veni Vidi knygos (ex Šiukšlynėlis) atsiliepimas: Elena Armas “Ispaniška meilės apgaulė”

Nieko čia nenustebinsiu pasakydama, kad mėgstu meilės romanus. Vieną tokį kalėdinį net ir dabar skaitau. Ir mano vasaros repertuare buvo trys tokie skaitiniai: “Netikėta vasara”, “Meilės formulė” bei “Ispaniška meilės apgaulė”. Nors iš reklamų atrodytų, kad nugalės “Meilės formulė”, o visišku lūzeriu pasiliks “Netikėta vasara”, pasirodė, kad atvirkščiai. Knygoje, kurioje daug atvirų ir kiek banalokų sekso scenų dar gi buvo ir turinio ne tik apie “man reikia vyro”. Vyras tik šiaip pasimaišė pakeliui. Tuo tarpu formulė ir ispaniška apgaulė man stoja į vieną gretą, kur laimė ateina tada, kai susirandi diedą, o išsilavinusios, ambicingos moterys apie nieką kitą negalvoja, tik iš kur jį iškasti.

“Ispaniškos meilės apgaulės” kertinė tema – “ką žmonės pasakys?”. Ką jie pasakys, jei į vestuves, kuriose dalyvauja tavo buvusysis, tu atvažiuosi be bičo? Ką jie pasakys, jei pradėsi susitikinėti su savo šefu? Ir pagrindinė veikėja į savo sesers vestuves vežasi kolegą, kurio tarsi ir nekenčia. O jis visą knygą toks tobulas, toks geras, kad net saldu.

Privalumai? Tokias knygas skaityti tiesiog smagu. Aš jose neieškau įkvėpimo, tik labai apsidžiaugiu, jei randu kažką daugiau ar pasitaiko įdomesni personažai. Kaip minėjau, dabar skaitau kalėdinę istoriją “Lemtingos Kalėdos”, kurioje irgi niekas perdėtai poros neieško, gi tik taip atsitinka, tad labai faina.

Mano įvertinimas: 3/5
Goodreads įvertinimas šio įrašo dieną: 3.86

Knygos žanras: meilės romanas

Leidykla: Sofoklis
Puslapių skaičius: 448
Vertėjas: Ignė Norvaišaitė-Aleliūnienė

*knygą padovanojo leidykla


Veni Vidi Facebook
Veni Vidi Instagram
Veni Vidi Knygos Facebook
Veni Vidi Knygos Instagram

+ There are no comments

Add yours