Apžvalga: “Lumene” blakstienų tušas “Nordic Chic Full-On Curl Mascara”

Estimated read time 3 min read

Pastaruoju metu esu apsikrovusi tušais. Rimtai! Ir visus naudoju, bet turiu daugiau nei savaitės dienų. Ar tai gerai? Nelabai. Ilgą laiką dvi Salomėjos manyje labai kovojo. Viena jų yra eilinė moteris, kuri mėgsta kosmetiką, nusiperka šiek tiek daugiau nei reikia, bet dėl ribotų finansų viskas savaime reguliuojasi. Šitai Salomėjai atrodo, kad naują tušą reikėtų pasidėti į spintelę ir atsukti tik tada, kai baigsis bent vienas iš senų. Gausybė atidarytų yra tik pasaulio išteklių švaistymas. Ją truputį graužia sąžinė.

Kita Salomėja yra bandytoja. Ir ji rašo apžvalgų blogą. Jai norisi turėti medžiagos įrašams. Jai smalsu pažiūrėti, kaip tas naujas tušas dažo. Ir ta Salomėja nori papasakoti kitiems, ko šis vertas. Gal taip padėti apsispręsti, sulaikyti kažkieno ranką su pinigais, besitiesiančią link kasos. Antroji nugali. Jei nerašyčiau blogo, aš naudočiau priemones atsakingiau. Tačiau iš esmės apžvalgų be bandymų nebūna, tad kol galiu, tol mėginu, kai negalėsiu, leisiu tai pirmai Salomėjai pirmauti. Visada yra nugalėtojas, ar ne?

Tad štai ir išbandžiau “Lumene Nordic Chic” tušą.

Blakstienų tušas „Nordic Chic Full-On Curl Mascara“ sukuria įspūdingai ilgas ir dailiai užriestas blakstienas. Jas pakeliantis šepetėlis suformuoja ir užriečia net tiesiausias blakstienas, kad jos atrodytų kerinčiai. Specialiai trumpoms, tiesioms blakstienoms sukurtas šepetėlis užriečia jas nuo šaknų iki galiukų ir pasiekia net mažiausias blakstienas akių kampučiuose. Rezultatas – tobulai užriestos blakstienos, sukuriančios tikrai didelių akių įspūdį.

SudėtisAQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX), HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA (HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX), ACACIA SENEGAL GUM, STEARIC ACID, PROPANEDIOL, PALMITIC ACID, MYRICA CERIFERA FRUIT WAX (MYRICA CERIFERA (BAYBERRY) FRUIT WAX), LACTOBACILLUS FERMENT, ORYZA SATIVA CERA (ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX), AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAPRYLYL GLYCOL, GALACTOARABINAN, 1,2-HEXANEDIOL, ORMENIS MULTICAULIS FLOWER CERA (ORMENIS MULTICAULIS FLOWER WAX), ROSA CENTIFOLIA FLOWER CERA (ROSA CENTIFOLIA FLOWER WAX), ROSA DAMASCENA FLOWER CERA (ROSA DAMASCENA FLOWER WAX), (CI 77499) IRON OXIDES.

Šitas šepetėlis regis toks paprastas, šiais laikais, kai kiekvienas bando nustebinti, net atrodo vargšiukas. Bet dažytis juo patogu. Užgriebia visas blakstienas. Juodas.

Nuotraukoje du sluoksniai, todėl matosi, kad košelės daug. Su vienu sluoksniu galima susikurti natūralesnį vaizdą.

Atleiskit už svajingą žvilgsnį, čia, kad nereiktų paakių fotošopint 🙂 kai žiūriu aukščiau, nesusimeta taip paburkimai :). Visos mes ieškom gražesnių kampų.

Aš mėgstu kai mano blakstienos matosi iš už užkritusių vokų, todėl man šis tušas tikrai patinka. Dienos eigoje nebyra, nedirgina, šiandien atlaikė net snygį. Tačiau nuvalyti jį paprastu miceliniu vandeniu kiek sunkoka, tenka griebtis pienelio ar aliejaus, vien dėl to neduodu maksimalaus įvertinimo.

Visumoje – puikus tušas. Reabilitavo “Lumene” šioje srityje, nes kadaise bandytas iš “natural code” serijos ne taip patiko.


Įvertinimas:

Naudinga: Ieškokite “Drogas”. Kaina – apie 10 EUR.

Buvo įdomu? Netylėkite! Nebus grįžtamojo ryšio – neliks ir blogo!

Draugaukime Facebook’e, bei susitikime Instagram’e. Ir visada laukiu laiškų, pastabų, idėjų bei pasiūlymų, kontaktų skiltyje nurodytais adresais. Nebijokite klausti, jei mano apžvalga pasirodė neišsami ar pritrūko informacijos.

PR produktas (daugiau apie mano PR politiką čia).

3Comments

Add yours
  1. 2
    Monika M

    Esu ne vieną Lumene tušą bandžiusi, šitas sudomino, bet jei sunkiai nusivalo – tada jis man ne draugas 😀

  2. 3
    Salomėja

    Ne sunkiai, o sunkiau. Bent jau tuo miceliniu, kurį naudoju šiuo metu (garnier).

+ Leave a Comment