Apžvalga: “L’oreal Paris” intensyvaus poveikio balzamas “Elvital Rapid Reviver”

Estimated read time 3 min read

Kaip savaitgalis? Mūsiškis įdomus. Šeštadienį kapstėmės sode, nors aš labiau pasirinkau išvalyti mašiną, visi tie augalėliai nelabai man :). Po to pratęsėm jau seniau atidarytą grilinimo sezoną, na o vakarop, deja, pastebėjom, kad susirgo mamos katinas ir kadangi jau nelabai kas Ukmergėje dirbo, sulakstėm su katuku iki gydyklos Vilniuje. Turėtų viskas būti gerai, bet aš iš esmės vis dar sunkiai reaguoju į kiek didesnį stresą.  Bjaurios žiemos pasekmės. Galvoju, gal reikia maisto papildų komplekso pastiprinti nervų sistemai… Žinot gerų?

Ir be jokio perėjimo iš karto iš savaitgalio šoku į pirmadieninę apžvalgą. 

Žinau, yra kam keista, kad naudoju tokias priemones kaip “Elvital”. Pigios, eilinės, parduotuvinės (“drugstore”). Bet man patinka ir šiuo metu vonioje yra labai linksmas miksas. Kuomet viena kaukė kainuoja 3 EUR, o kita 38, vienas šampūnas 20, o kitas – 2, vienas garbanų kremas 18, o kitas – 4. Ir ką. Man taip patinka, nes sugebu atrasti visokių įdomybių. Kartais gera neturėti priešiško nusiteikimo kainai ar vardui :). 

Šį balzamą pirkau suviliota pažado, kad jo visai nereikia laikyti. Užtepi ir nuplauni. Argi ne svajonė kiekvienam skubančiam arba tinginčiam?

Pasirinkau “Color-Vive” rūšį ir net nežinau kodėl. Man iš “Elvital” labiausiai patinka geltonos ir baltos spalvos linijos. Na, bet buvau neseniai dažiusi plaukus, tai matyt tas padarė įtaką. 

Priemonės pristatymas:

NORITE DAUGIAU NEI ĮPRASTO KONDICIONIERIAUS? NETURITE LAIKO?

Intensyviai puoselėjamojo serumo su aminorūgštimi ir vitamino E koncentracija**, skirta dažytiems plaukams.

Savybės: intensyviai saugo plaukus; neapsunkina plaukų; tinka naudoti kasdien
NAUDOJIMAS: išplovę plaukus šampūnu, tepkite ant drėgnų plaukų vidurinės dalies ir galų. Nuskalaukite. Nebūtina palaikyti.

Sudėtis:

Savaime suprantama, kad pirkdama tokią priemonę, tikėjausi, kad ji bus silikoninė, bet žiūriu ir kokosų aliejaus šiek tiek įdėjo 🙂

Konsistencija gana tiršta, kvapas tipinis, jei uostėte daugumą “Elvital” priemonių, tai nenustebsite.

Padengdama plaukus iš karto jaučiu, kaip dingsta šampūno paliktas šiurkštumas, šie tampa slidūs, gerai išsišukuoja. Tačiau man iki pilnos laimės trūko kiek stipresnio poveikio, kad ir to dekoratyvinio. Didesnio glotnumo, blizgumo. Palaikiusi 3 minutes įprastą “Elvital” kondicionierių gaunu kiek daugiau, bet aš raudono niekada nebuvau bandžiusi, tad manau, kad baigusi šią rūšį, visgi pamėginsiu oranžinį arba baltosios linijos produktą.

Tad visai neblogai, kai reikia greitai, bet esu tikra, kad gali būti geriau :). 


Naudinga: Rasite “Droge”, “Maxima”, Pigu.lt ir kitur. 180ml be nuolaidų kainuoja apie 4.5-5.5 EUR, priklauso nuo vietos. 

Jūsų aktyvumas motyvuoja. 

Apie visus įrašus iš karto sužinosite  Facebook’e; daugiau kasdienybės ar užkulisininių minčių – Instagram’e.

Ir visada laukiu laiškų, pastabų, idėjų bei pasiūlymų, kontaktų skiltyje nurodytais adresais.

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Ausra

    Bandziau Total Repair 5 is sios serijos, tai tikrai jautesi, kad poveikis intensyvesnis nei siaip iprastai naudojamu balzamu. Maximoj be nuolaidos kainavo 5.49 eu.

+ Leave a Comment