Šopaholikės užrašai: "Pelenės" laimikis!

Estimated read time 6 min read

Manęs ne kartą klausė, ar ketinu eiti į “Pelenę”, o aš vis sakiau, kad ne. Iš tiesų neketinau, nes nieko man nereikia. Vakar atnaujindama “Geidaraštį” dar turėjau gerai pasukti galvą. Ką į jį rašyti? Tačiau labai norėjau gyvai pačiupinėti The Balm ir nusipirkti spalvotą Nyx tušą. O dar vyras visam savaitgaliui paniro į enduro motociklų treniruočių stovyklą. Na supratot… Tad ėmiau ir nuvažiavau į “Pelenę”. Ką jau čia. Visko prisipirkau ir dabar papasakosiu ką, po kiek ir kodėl.

Šį kartą beveik vien dekoratyvinė kosmetika. Nes kūno ir veido priežiūrai visko prisiperku ir be mugių ir gerokai mažiau spontaniškai, o va dekoratyvinei labiau gaila pinigų. Aišku, LABAI norėjau visko plaukams, kaip tyčia LABAI daug visko mačiau įdomaus, bet gi esu pasižadėjusi nieko iki gegužės 1 nepirkti (galėtų kas padovanot, ar ką) ir laikiausi. Nors kelis kartus vos nespjoviau į tą pažadą!

Pradėkime nuo svarbiausio pirkinio, kuris taip džiugina, kad galėjau apsisukt ir eiti lauk iš karto :). Tai “The Balm” paletė “In theBalm of your hand”. Greatest hits vol. 1. Ja pirkau Topbeauty.lt stende.

Pasakysiu jums, kad The Balm aš jau norėjau tada, kai apie juos nieko nežinojau. Kaip taip gali būti? O gi pirmiausiai pamačiau padielkų gausybę kinų puslapiuose. Tada pradėjau domėtis ką jie čia tokio gražaus padirbinėja. Žinote, mano silpnybė gi Pin Up paveiksliukai. Kai gavau pirmą atvirlaiškį (o dabar jau jų turiu tiek), tai visiems po nosimi kaišiojau ir rodžiau. Todėl “The Balm” mane papirko ir jei dar laikiausi kol į jas žiūrėjau internete, tai pačiupinėjusi gyvai supratau, kad teks patuštinti kišenę. Iš tiesų norėjau tos paletės, kuri yra geidaraštyje, bet šią irgi buvau įrašiusi ir tik vakar ištryniau. Pardavėjai anos neturėjo, tad nusipirkau hitų rinkinį, čia sudėta po gabaliuką iš populiariausių palečių ar produktų. Mokėjau 39 eurus. Tai tik 50ct pigiau nei elektroninėje parduotuvėje.

Kitas pirkinys buvo vienfazis gelinis nagų lakas iš “Merkinės” stendo. Tiesiog aš jau turiu tokio tipo Sincera. Nedžiugina, bet naudoti labai patogu. Išmėginsiu kitą gamintoją, gal bus geriau. Lakas kainavo 10e. Tai 4 eurais pigiau nei pas pardavėją internete.

Kiti du pirkiniai bus iš “Pupos”. Nieko nesu bandžiusi, bet noriu tai senokai. Nuo paauglystės. Tik tada ne mano kišenei buvo. Ir vis stebėjausi, atrodo paaugliškai, o kainuoja daug. Čia infantilioms moterims? Nusprendžiau pamėginti tušą. Klausiau kokių turi, tai sakė Vamp ilginantį, Vamp storinantį, Vamp dirbtinių blakstienų efekto. Tai sakiau, kad duokit tas dirbtines :). Davė kartu su valikliu. Kainavo 13.59 eu. 2.40 pinigais mažiau nei Kosmadoje.

Na ir tada gi dar nusipirkau ir katinuką. Aišku, kad aš norėjau to didžiausio. Yra mano geidaraštyje. Nors po The Balm man kaip jau ir nieko nebereikėjo, tai pasitenkinau mažuliuku. Įsivaizduokim, kad nusipirkau porcelianinį drambliuką ir statysiu ant židinio krašto, nes na tikrai man ta paletė nėra reikalinga, bet tikrai aš LABAI norėjau to katiniuko! Kainavo 9.77 eu. Dar dėl šių pirkinių davė dovanų, bet apie jas gale.

Vienintelis nedekoratyvinės kosmetikos atstovas yra Natura Estonica drėkinantis serumas veidui. Labiau reikalas, nei įgeidis. Pastaruoju metu naudoju korėjietišką kremą, kurio tam tikros savybės labai patinka (šviesina, skaistina, tvarkosi su spuogeliais ir t.t.), bet kai kurios verčia ieškoti išeičių (sausina), tai nusprendžiau, kad šis turėtų gerai derėti su serumu. Ir va. Pirkau. 3 eurai. 56 centais brangiau nei elektroninėje parduotuvėje.

Na ir galiausiai nusprendžiau visgi užsukti į Nyx stendą. Jis vienintelis buvo apgultas taip, kad reikėjo stovėti eilėje. Prie jo vienintelio buvo apsauginis, kuris leido žmones po truputį. Tiesą sakant aš daug nežinau apie NYX, kodėl toks susidomėjimas? Čia kokia nors itin populiari kosmetika? Aš visai neseniai parsisiųsdinau ryškių spalvų paletę (tokių nebuvo pirkti), o susigundžiau atstovėti eilę, nes norėjau spalvoto tušo. Kad ten tokių yra sužinojau tik vakar, pažiūrėjusi vieną video :D. Daug kas buvo išpirkta, pvz., šviesios pudros. Laaaaaabai daug pasirinkimo lūpų dažų mėgėjoms. Spalvos nuo įprastų iki pilkų ar mėlynų… Na, o čia mano pirkiniai:

Priemonė poroms maskuoti “Poe Filler”. Kai turi tokias dideles poras, kartais norisi kokio nors grunto aka špaklius :). Užgruntuoti duobelėms prieš dažymą. Tai silikoninė priemonė, nustebino gi, kad sudėtis yra saugi. Žinoma, kas dieną tokio daikto nenaudosiu, bet man jo trūko. Kainavo 9.52 eu.

NYX Wonder stick – priemonė kontūravimui. Nelabai aš tą veidą kontūruoju, bet bumas nepraeina, gal kada išmoksiu, o gal tiesiog trūksta geros priemonės? Ši pasirodė visai įdomi, ypač šviesusis galas manau yra panaudojamas ne vien kontūrams daryti. Kainavo taip pat 9.52 eurus.

Čia herojus, dėl kurio iš viso ėjau prie to stendo. Salotinis, šviesus tušas. Manau smagu bus vasarą paspalvinti blakstučių galiukus. 5.52 eurai.

Šešėlių bazė – vėl gi labiau reikalas, o ne ne įgeidis. Šiandien atradau, kad maniškės bazės jau nusibaigusios. Taip pat 5.52 eurai.

Dar man į akį krito baltas pieštukas. Turimas jau baiginėjasi, nes juo užspalvinu apgamus prieš fotoepiliaciją 😀 4.72 eurai. Dar vieną, kitos spalvos, pirkau ne sau, tai nerodysiu.

Štai tokie tie mano pirkiniai. Galutinė suma yra bauginanti! Išleidau apie 110 eurų.

Tačiau dar ne viskas. Dar gi dovanos bei mėginukai!

Mėlynas rankinukas atiteko kaip priedas prie Pupa pirkinių. Auksiniai užtrauktukai nežavi, bet žinant su kokia tašele aš keliavau pernai… Ši bus kaip tik tam. Ant tašytės matote Natura Siberica drėgnas servetėles. Šios tenka kiekvienam Elevitos stendo pirkėjui. Dar ant rankinės guli 3.7ml The Balm akių makiažo pagrindas. Šį mažulį davė perkant paletę. Matrix plaukų priežiūros priemones taip pat gavau TopBeauty.lt stende. Davines mėginukai po paplepėjimo apie glotninačias priemones. O visą kitą šaip kažkuriuo metu kažkas davė.

Štai kokie mano pirkiniai!

O dabar pasižadėjimas:

Iki vasaros nepirksiu dekoratyvinės kosmetikos priemonių (dovanas priimu, cha!). Taip pat smarkiai apribosiu kitų priemonių pirkimą ir tą darysiu tik ekstra atvejais (jei kas baigsis, ar dėl kitų priežasčių nebetiks naudojimui).

O jūs ar buvote “Pelenėje”? Ką pirkote? Pasidalinkit! Visada laukiu jūsų nuomonių, komentarų, pasiūlymų čia, Facebooke ar visada galite parašyti laišką nurodytais kontaktais :).

+ There are no comments

Add yours