Apžvalga: "Eveline" matinį efektą suteikiantis micelinis vanduo riebiai ir mišriai odai

Estimated read time 2 min read

Pastaruoju metu daug kalbu apie produktus, kurie patinka. Daugiau ar mažiau. Sekasi? Sugebu atsirinkti? Oi, kad taip būtų visada. Kartais nusiperku ir kokią nors nesąmonę.

Kas yra micelinis vanduo jau nepasakosiu. Visos turi, visos naudoja. Na, arba bent kartą yra naudoję. Mažos micelytės kaip magnetukai pritraukia nešvarumus ir taip valo odą be dirginimo. Štai tokia teorija. Kol kas mano mėgstamiausias vanduo yra “Garnier” su rožiniu kamšteliu. Visgi pirkti nuolatos tokį patį yra taaaaip nuobodu. Be to, o iš kur man žinoti, ar tas kitas netaptų mėgstamiausiu, jei jo nebandžiau? Štai taip ir parsinešiau namo “Eveline”, skirtą riebiai ir mišriai odai.

Kažko labai jau įtartino nepastebėjau nei sudėtyje, nei aprašyme.

Vakarais aš veidą valau su “MakeUp Eraser” ir micelinio griebiuosi tik kai anas skalbiasi. Vandenuku dažniausiai valau veidą rytais.

Jau patį pirmą kartą pastebėjau, kad šis produktas turi gana stiprų kvapą. Alkoholinį. Tačiau sudėtyje nematau alkoholio. Visgi ne kvapas man nepatinka, o tai, kad jis graužia odą. Rytais dar nieko, nes nevalau akių, bet va jei gramdau juo makiažą tai nors cypk. Ir pačias akis grauš jei pataikysit, ir paakius kanda. Ir dar toks lipnokas atrodo. Neišmetu jo tik iš suvalkietiško taupumo (esu aukštaitė, cha!). Tiesiog graužimas labai trumpalaikis, nesukelia nei raudonumo, nei kažkokių kitokių pasekmių. Pabaigsiu, bet tikrai nekartosiu. Už tokią kainą galima rasti ir geresnių. Tiesa, neparašiau kaip gi js valo. Nepaisant išvardintų trūkumų, šis produktas savo pagrindinę užduotį atlieka gerai (vandeniui atsparios kosmetikos nenaudoju).

Mano įvertinimas:

Naudinga: Ieškokite “Martina” ir “Eurokos” parduotuvėse. Kaina apie 5 eurai.

Daugiau micelinių vandenų apžvalgų.

Visada laukiu jūsų nuomonių, komentarų, pasiūlymų čia, FacebookeInstagrame ar visada galite parašyti laišką.

+ There are no comments

Add yours