Apžvalga: “Douglas” maitinamasis veido serumas-aliejus “Nutri Focus Nourishing Serum-Oil”

Estimated read time 4 min read

Pagaliau galiu pasakyti, kad grįžau po atostogų! Žinoma, dabar reikia truputį įsivažiuoti į kitus darbus ir tada jau vėl galėsiu skirti reguliaraus dėmesio “Veni Vidi”.  Tačiau jau esu viena koja čia. Atostogos buvo vos poros savaičių, bet atrodo, kad oho kiek išsitempė! Juk Kūčios pas maniškius, Kalėdos pas vyro tėvus, tada ruošėmės naujiems metams ir nakvynei miške. Tada dienelė atsigauti ir šovėm į Taliną. Grįžę nusprendėm, kad dar reikia likusį savaitgalį išnaudoti turiningai. Tad čiupom traukinį ir į Kauną! Mano vyras su tuo miestu turi tipinius vilniečio, kuris vaikystėje konkuravo su savo bendraamžiais kauniečiais pusbroliais, santykius, na, o man tai nostalgija, nes Kaune studijavau ir po to dar vienus metus gyvenau. Pusmetį kas dieną važinėjau dirbti į Vilnių. Grįžti ten gyventi nenorėčiau, bet smagu matyti kaip miestas atsigauna, ypač vakare tas pokytis jaučiasi.

Taigi, šventės baigėsi, bet kai kurios mano nuotraukos dar bus su Kalėdų dvasia. Kas rudenį galėjo pagalvoti, kad rašysiu tik kitais metais? O serumą naudoju nuo lapkričio galo.

Tikiu, kad ne aš viena gana skeptiškai žiūriu į prekybos tinklų vardo produktus. “Douglas”? Tai čia, kaip “Optima Linija” kokia, ar ne? Tačiau vieną, antrą, trečią kartą išgirstu gerų atsiliepimų skirtingoms linijoms. Ir iš tų žmonių lūpų, kuriais tikrai tikiu. O ir kaina visai solidi. Pati bandžiau tik dušo kremą, kuris visai nepatiko, o į rankas patekęs serumas skirtas net ne mano odos tipui. Ir visgi pabandžiau, patį pirmą kartą buvau maloniai nustebusi ir ėmiausi nuodugnesnio tyrinėjimo.

Maitinamasis veido serumas-aliejus skirtas sausai/labai sausai odai. NUTRI FOCUS maitinamojo serumo-aliejaus sudėtyje yra keturių rūšių vertingų aliejų (simondsijų, argano, ryžių sėlenų ir erškėtuogių), kurie drėkina, maitina, regeneruoja odą ir veikia kaip stiprūs antioksidantai.

Lengva priemonės tekstūra greitai įsigeria į odą nepalikdama riebumo pojūčio. Oda yra puikiai pamaitinta.

NAUDOJIMAS: kiekvieną rytą ir / arba vakarą tepkite priemonę ant švarios veido odos, švelniai masažuodami sukamaisiais judesiais, kol įsigers. Toliau naudokite dieninį arba naktinį kremą.

GERA ŽINOTI: priemonė taip pat gali būti maišoma su dieniniu ar naktiniu kremu. Be mineralinių aliejų, parabenų, silikonų, ftalatų.

Sudėtis:

Buteliukas stiklinis, man patiko patogi pipetė.

Pirmiausiai apie trūkumus. Man iš pradžių žiauriai nepatiko kvapas. Po to pripratau, bet pirmais kartais atrodo net miegoti negalėjau, kaip jis mane nervina. Deja, labai dažnai atsiliepimuose skaitau tą patį trūkumą, nors apžvelgiami produktai būna visai skirtingi. Tiesiog “Douglas” priemonės per daug parfumuotos. O to veido priežiūros kosmetikoje tikrai nereikia.

Kadangi tai yra serumas-aliejus, tai maniau, kad jis bus tirštas, sunkiai įsigeriantis, o ir tą padarantis tik sudrėkinus veidą. Tačiau maloniai nustebau, kad produktas skystokas ir susigeria net į sausą odą. Lengvą plėvelę palieka, tačiau šiek tiek pamasažavus ji dingsta. Veidas lieka švelnus švelnus, malonu liesti. Jokio kremo po serumo nebetepu.

Aš šį serumą tampiausi į visas savo išvykas. Esu tinginė ir tikrai nepersistengiu su milijonais prausiklių, įsimetu tokį, kuris mažiausiai vietos užima, o šie kartais sausina, ar iš vis panaudoju viešbučio dušo žele, o ji gera nebūna. Nepasiimu mylimiausių kremų, nes svetimose voniose aš tingiu dėlioti viską ant kriauklės krašto, mažų viešbučių dušinėse net nebūna kur ką pasidėti. Žodžiu, tikrai neskiriu tiek daug dėmesio savo veido odai kaip namuose. Todėl man patinka tokia vat paprasta universali priemonė likviduojanti grubesnio prausimo pasekmes, atstojanti kremą ir praimerį. Kelis kartus panaudojau ir kūnui, kartą tepiau plaukų galus, nes baigėsi aliejuko miniatiūra :). Taip pat būdama Taline maišiau serumą su kremine pudra, nes pasiėmiau matinę, o ši kažko labai sausino ir gražiai negulė.

Ar kartočiau? Nežinau, tas kvapas vis dar nedžiugina, bet taip jau kategoriškai nenurašau “Douglas”, nes be šio serumo išbandžiau dar ir vieną kaukę, kuri taip pat patiko, bet apie ją kitą kartą.


Įvertinimas:

Naudinga: Įsigyti galite “Douglas”. Kaina – 27.95 EUR už 30ml.

Buvo įdomu? Netylėkite! Nebus grįžtamojo ryšio – neliks ir blogo! Diskusijos ir komentarai, leidžia pajusti, kad skaitote mano tinklaraštį!

Draugaukime Facebook’e, bei susitikime Instagram’e. Ir visada laukiu laiškų, pastabų, idėjų bei pasiūlymų, kontaktų skiltyje nurodytais adresais.

PR produktas (daugiau apie mano PR politiką čia).

2Comments

Add yours

+ Leave a Comment