1121(42) S.K. Tremayne “Ugnies vaikas”

Estimated read time 2 min read

S.K. Tremayne “Ugnies vaikas”

Mano komentarai: Pasiilgau aš elektroninių knygų, tai vėl atsinaujinau “Milžino” prenumeratą. Iš karto šoviau į detektyvų skyrių ir smarkiai prašoviau. Tokios prastos knygos senokai jau neturėjau rankose. Žinoma, jei jau labai labai blogai, tai aš iš viso neskaitau, bet ši buvo labai arti to.

Istorija iš tų, kur moteris atvažiuoja į didžiulį paslaptingą namą, jame kažkas dedasi, lenda buvusios paslaptys, lyg ir vaidenasi, lyg ir vyksta kažkas antgamtiško. Nors nebūtinai dalykai yra tokie, kokie atrodo iš pirmo žvilgsnio. Taip, tikrai, kartais pasitaiko įdomių knygų su tokiu siužetu. Bet ne šį kartą. Veikėjai buvo nuobodūs, intrigos niekas nekėlė, atomazga nieko įdomaus neatskleidė. Visiškas, visiškas nesusipratimas ir aš tiesiog nerandu, ką daugiau čia galėčiau pasakyti. Beje, kažkada bandžiau skaityti “Ledo dvynes”, bet pamenu, kad tų net neįveikiau.

Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiai: Vos keturi žodžiai palaidojo jos svajones.
Iki Kalėdų tu mirsi…
Ištekėjusi už turtuolio advokato Deivido, Reičelė palieka varganą ankstesnį gyvenimą Londone ir persikrausto į nuostabaus grožio bei gilią praeitį turintį dvarą Kornvalyje. Čia ji tampa įmote vyro sūnui iš pirmos santuokos Džeimiui. Reičelės gyvenimas turėtų būti lyg iš paveikslėlio – nuostabi mylinti nauja šeima, kerintis protėvių dvaras, tačiau netrukus ji sužino, jog šis namas slepia daug paslapčių. Prieš kelerius metus pirmoji Deivido žmona žuvo per nelaimingą atsitikimą, paslaptingomis aplinkybėmis įkritusi į kasyklos šachtą. Tobulas gyvenimas po truputį ima griūti pasikeitus Džeimio elgesiui. Berniukas dažnai panyra į keistas transo būsenas, šnibždasi su savimi, trikdo Reičelę pranašystėmis, kurios ima pildytis, negana to, vis kartoja bendraujantis su mirusios mamos šmėkla. Reičelei pradėjus knaisiotis po praeitį, jos nepasitikėjimas naujuoju vyru ima augti, o ką tik prasidėjęs nuostabus naujas gyvenimas tampa tikru košmaru…

PSL: 400; elektroninė knyga iš Milžino. Perskaityta: 2020 03 08

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram.

+ There are no comments

Add yours