2021-ųjų TOP kosmetika veidui, kūnui ir plaukams

Estimated read time 4 min read

[2022-01-05] Pirmas metų įrašas, kuriuo užbaikime visus reikalus su praėjusiais. Man patinka tokio pobūdžio topai, nors aš žinau, kad išliekamosios vertės juose nėra. Tačiau gera proga pasakyti, kad štai šitas dalykas man pasiteisino ir vertas metų TOP. Šis sąrašas nebus ilgas, daug produktų jau ir taip žinote, bet imam ir užtvirtinam.

Metų produktas plaukams

Būsiu atvira. Mano manija plaukų priežiūros priemonėms niekur nedingo ir nors perku mažiau, naudoju mažiau, tačiau vistiek išbandau daugiau nei vidutinis žmogus. Tačiau tiesa ta, kad praeitais metais neatradau jokio WOW šampūno, kaukės ar balzamo. Buvo patikusių priemonių, tikrai neblogų, bet nė viena jų nėra verta metų topo. Tačiau čia atsidurti tikrai turi „Yari Green Curls“ neapsunkinantis garbanų formavimo gelis.

Aš jį pirkau Noharsh.lt parduotuvėje, kuri yra garbanių rojus. Visai neseniai dariau dar vieną užsakymą, kuriame buvo ir šios kompanijos nenuplaunamas kondicionierius – atrodo irgi puikus. Na, o kalbant apie gelį, tai jis yra gana draugiškos sudėties, metodo „Curly Girl“ patikrintas ir pripažintas. Ką daro? Sutepus labai labai šlapias, dar varvančias garbanas, jis padeda suformuoti gražias bangas nesulipindamas ir nesukietindamas plaukų. Jei kietumo atsiranda, plaukams išdžiuvus jis puikiai išsigniaužo.

Metų produktas veidui

Na, tai čia, man atrodo, galiu ir nesakyti. Ir taip žinote, kad tai yra „Skinlovers Lengvos Tekstūros Kremas Su Beta Gliukanu Ir Pantenoliu“.

Aš jau tiek kartų rašiau, savo nuolaidos kodą (Salomeja10) siūliau, kad net gėda ir vėl minėti. Tačiau štai prieš kelias savaites aš baigiau trečią pakuotę ir galvojau atsidarysiu tos pačios kompanijos drėkinantį veido kremą su hialurono rūgštimi. Juk irgi lengvos tekstūros ir intensyviai drėkina. Ir ne, po savaitės supratau, kad noriu to pirmojo atgal, nes oda pradėjo po truputį ir vėl riebaluotis. Grįžau prie numylėtojo ir vėl džiaugiuosi. Tad neliaupsinu visų kompanijos priemonių, tačiau tą vieną myliu.

Metų produktai lūpoms

Tai yra lūpų balzamas „Melvita Nectar de 3 Miels Arnica“, kurį pirkau pigu.lt parduotuvėje.

Man jis ilgai išlieka, minkština ir drėkina lūpas. Šalia jo į vieną gretą stoja gana neseniai turimas, bet jau spėtas pamilti „Farm to Fresh Honey Lips“.

Pirkau čia. Gana kietos konsistencijos, toks vaškinis, bet maloniai tirpstantis balzamas, kurį tepu nakčiai ir atsibundu minkštomis lūpomis. Taip pat naudoju nagų odelėms – tikras išsigelbėjimas. Gerai pagalvojusi net nežinau, kuris iš šių balamų fainesnis.

Metų dekoratyvinė kosmetika

Va čia tau žiauriai sunku atsakyti :). Truputį dažausi, bet atrodo nieko ypatingo ar naujo, tad metų produktas bus labai paprastas – „Max Factor“ baltas pieštukas akims.

Visokių ten pravedimų aš gyvenime nedariau, bet mėgstu baltu pieštuku plonai prasibraukti viršutinį voką. Kaip žinia, jie pas mane užkirtę, bet mirksint švysčiojantis baltas prabraukimas kažkaip pagyvina žvilgsnį. Šitą triuką mėgstu nuo paauglystės.

Metų produktas kūnui

Vienas jų – metalinis skutimosi peiliukas. Apie juos Gedas rašė čia. Maniškis – trečias sąraše. O kas dar? Kaip visada, šioje srityje keblu. Prausiuosi aš dažnai šampūnais ar veido prausikliais 😀 😀 :D, turiu visokių kūno sviestų/kremų, bet sunaudoju ir pamirštu. Kaip kažką išskirtinio, įdomaus ir pasiteisinusio galiu išskirti „Cocosolis“ aliejus.

Štai toks koncentruotas topas. Aš tikrai norėčiau sužinoti, kokie produktai patiko jums. Nesvarbu sritis, bet gal kažkas maloniai nustebino, ar kartojasi metai iš metų ir geriau nerandate. Bendraukim!


Apie visus įrašus iš karto sužinosite  Facebook’e; daugiau kasdienybės ar užkulisinių minčių – Instagram’e.

Ir visada laukiu laiškų, pastabų, idėjų bei pasiūlymų, kontaktų skiltyje nurodytais adresais.

#REKLAMA – „Skincode“ yra PR dovana.

11Comments

Add yours
  1. 1
    Dovilė

    aš galbūt išskirčiau MAYBELLINE NEW YORK, COLOSSAL 36H blakstienų tušą – vienintelis, kurį praeitais metais naudojau, kuris netepa vokų ir šiaip nedingsta dienos eigoje 😀 plaukams – MANO kosmetika nenuplaunamas plaukų kondicionierius, taip pat gal išskirčiau ir litrą plaukų kaukės Serical Latte, kas mane nustebino labai gera sudėtimi ir itin maža kaina. veidui išskirčiau THE ORDINARY skystą pudrą, metų aromatas – šimtu procentu Elizabeth Arden white tea edt ❤️. dar ir daugiau tikriausiai galima išskirt, bet vėl gi – kai sąrašas per ilgas, tai kokie čia topai 😀

  2. 2
    Salomėja

    Dovile, atkreipsiu dėmesį į tušą ir plaukų priemones. O štai TO pudrą esu bandžiusi, bet man kažkaip netiko :(. Bet aš esu pastebėjusi, kad šiek tiek skystesnės pudros ant mano veido jokiais įrankiais gražiai nepasidengia.

  3. 3
    A.

    mano lentynoje nolatiniai gyventojai: ODA 10% prausiklis ir ODA balzamiukas, rituals kūno cukrinis scrubas (seniau buddha, dabar mehr), benefit antakių pieštukas ir eyeko antakių gelis. kiti come and go.
    prie naujienų – man patinka kinetics nano seal nagų stipriklis, ilgai laikosi, gražiai atrodo, nagai tvirtesni.

  4. 4
    Alma

    Po Tavo liaupsių įsitraukiau į norų sąrašą Skinlovers emulsiją, bet dar nebandžiau, pastaruoju metu esu užsipirkus galybę visko, tai nekyla rankos dar kažką pirkti.. Mano metų atradimai buvo ne konkretūs produktai, bet pagaliau suprasta toniko esmė 😀 Iki šiol man jis toks perteklinis produktas atrodė, bet dabar labai patinka naudoti. Taip pat savo metų atradimu galiu skelbti išugdytą įprotį pasitepti rankas ir kūną kremu: pirmas šaltasis sezonas, kai nenusivariau iki košmariškų išsausėjimų.

  5. 6
    J

    Nieko is jusu produktu minimu nesu bandziusi, bet pritariu komentarams del benefit antakiu piestuko, man jis irgi nepakeiciamas 🙂

  6. 7
    Salomėja

    Ona, ačiū už pastabą, pamiršau nukopipeistint žymę, kaip kartais pamirštu pradžioje pridėti datą. Šiame bloge visi įrašai yra #reklama. Vieni produktų, kiti – manęs, kaip asmeninio prekės ženklo 🙂

  7. 8
    Justina

    Maybelline colossal blakstienų tušas (tas geltonas) kartojamas ne vieną kartą. Atradimas – TBS sviestmedžio lūpų sviestas. Įdomūs, truputį magiški produktai Aromama. Geriausi muilai itališki Neste, juos įdedu į spintą rūbai nuostabiai kvepia.

  8. 9
    Salomėja

    Justina, kas patinka iš Aromama? Aš vis pažiūriu, kažkiek dizainai atbaido ir deivių marketingas, bet jau ne pirmą pagyrimą girdžiu.

  9. 10
    Justina

    Esu bandžiusi eterinius aliejų mišinius: sveikatos angelas – patiko kvapas, panašu, kad poveikį turi, jei greitai sureaguoji, neduodi ligai įsisiautėti; emocijų angelas – nelabai kvapas, bet poveikį raminantį turi. Patiko, kai kurie hidrolatai ir serumas Panelė Rožė, tik pradžioje netinkamai naudojau, reikia pradžioje odą gerai apipurkšti hidrolatu ir tik tada naudoti serumą. Mano odos tipas mišrus, rizikavau – galvojau, ar tiks kažkas aliejingo, bet atrodo, kad tinka, tiesa, dažniausiai pasilepinu juo daugiau savaitgalį. Patinka purškiklis Dėdė miegas, purškiu nedaug, nes esu jautri kvapams. Giminaitė girė nagams priemonę ir sviestmedžio kremą.

  10. 11
    DaliaM

    Galvojau galvojau kas mano topai ir atradimai, tai be Rahua detanglerio kurį jau paminėjau, dar labai prilipo Holifrog produktai: prausiklis Tashmoo ir amino kremas (abu buteliukai su rožine spalva) – labai tinka man žiemai. Jie brangūs, bet užtaikiau gerą nuolaidą. Maloniai naudoju ir Ilia lūpų kaukę, patinka pakuotė :))

+ Leave a Comment