153(44) James Patterson "Samos laiškai Dženiferei"

James Patterson “Samos laiškai Dženiferei”
Mano įvertinimas: 1/3 ( 1 – šūdas, 2 – gera, 3 – super).
Mano nuomonė: Kaip žinia turiu ir parduodu šio rašytojo kitą knygą. Nebuvo labai bloga, išskyrus tai, kad labai saldi, tai nusprendžiau dar vieną perskaityti. Pažiūrėjus į abiejų knygų pavadinimus tai atrodo, kad rašytojas didele fantazija nepasižymi. O turinys? Jei vakarą norisi leisti su nosinėle rankose “ak kaip graudu” – jėga, “Samos laiškai” tam tiks. Bet nieko geriau už eilinį meilės romaną. Bobulytė rašo laiškus, kuriuose privelia visokių ala dvasinių marazmų apie meilę ir gyvenimo džiaugsmą. Nors viską galima į vieną sakinį ar laišką įtraukt, visiškai neprarandant turinio. Perskaičiau per porą valandų. Greičiau nei žurnalą “Laimą”. Tai tokia ir knyga. Net seilėto jausmo nepaliko, kaip “Siuzanos dienoraštis Nikolui”.
Oficialiai: Karštai mylima Dženiferės senelė Sama – ligoninėje. Kad galėtų būti arčiau Samos, Dženiferė grįžta į senelės namus, kuriuose praleido daugybę laimingų valandų, ir supranta, kad prisilietė prie nuostabiausios meilės istorijos, kokią tik jai yra tekę girdėti; šią istoriją apie meilę laiškais pasakoja pati Sama. Iš senelės, kurios gyvenimas jau baigiasi, anūkė apie meilę ir viltį sužino daugiau, nei kada nors galėjo svajoti.
Ir tuomet nutinka svarbiausias dalykas: po mylimojo žūties praradusi viltį Dženiferė sutinka naują savo gyvenimo žmogų. Tačiau… didžiausia meilė netikėtai atneša ir didžiausią skausmą. Tarp nevilties ir svajų apie ateitį besiblaškančiai Dženiferei neprarasti gyvenimo džiaugsmo ir noro gyventi padeda tik kupini skaidrios išminties Samos laiškai. Ir laimė, stipresnė už mirtį, vėl sugrįžta…

Puslapių skaičius: 230
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2010 02 24

4Comments

Add yours
  1. 1
    11110111000

    “Perskaičiau per porą valandų”. Kodėl taip greitai susiskaitė?
    Pradėjau
    Užkabino
    Negalėjau atsitraukti
    Užbaigiau
    Mano įvertinimas: 3/3 ( 1 – šūdas, 2 – gera, 3 – super).
    Taip turėtų būti…

  2. 2
    Salomėja

    11110111000, tikrai tau taip patiko, kad duotum šitai knygai tris iš trijų?

  3. 4
    Salomėja

    Nu, tame ir esmė, kad greitai persiskaitė ne dėl to, kad gera (tos dažniausiai ilgiau skaitosi), o dėl to kad skaityt nebuvo ką.

+ Leave a Comment