950(49) Guillaume Musso “Dabarties Akimirka”

Estimated read time 2 min read

Guillaume Musso “Dabarties Akimirka”

Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Šią knygą skelbiu mėnesio nesąmone. Iš esmės ji mane taip įtraukė, kad perskaičiau per kelias valandas. Parke ant suoliuko pradėjau, grįžusi namo pabaigiau. Tačiau pabaigoje likau labai nuvilta. Sakytum, gal kaip tik puiku, sukėlė emociją, valio! Tačiau iš tiesų man pasirodė, kad autorius nenorėjo jokios emocijos sukurti, o tiesiog nesugalvojo pabaigos. Na čia panašiai, kaip įdomiausioje vietoje, kad nors atsibustų ir sakytų – “kokį keistą sapną susapnavau”. Viskas! Tačiau ne visai taip, tad nemanykit, kad spoilinu, tik įspūdis toks.

O sudominusi dalis yra gal ir neišradinga, bet vistiek įtraukianti idėja. Vyras netyčia įėjęs į vieną kambarį pradingsta ir atsipeikėja po metų. Kol bando atsipeikėti praeina diena ir jis vėl dingsta. Ir vėl atsipeikėja po dar metų. Po truputį paaiškėja, kad pateko į kažkokią kilpą ir štai gyvena tik vieną dieną per metus. Sugeba net užmegzti santykius, o jo mylimoji gauna metus laukti kito pasimatymo. Visai intriguoja kuo čia baigsis, nes yra mestelėta užuominą į ne visai laimingą pabaigą po tam tikro metų skaičiaus. Tačiau kaip jau sakiau, pabaiga buvo visiškas meh.

OficialiaiKai Lizai prausiantis duše netikėtai šalia išdygsta pirmąkart gyvenime matomas vyras, ji iš visų jėgų jam tvoja ir pabėga. Antrąkart jie susitinka bare. Šįkart – neatsitiktinai, nes Arturas jos ieškojo po visą Niujorką. Tačiau ji nė nenutuokia, kad tai tas pats vyras. Tarp jų akimirksniu užsimezga nepaprastas ryšys. Nuo šiol Liza rizikuos viskuo, kad galėtų būti su Arturu. Net jeigu jis prašys padaryti keisčiausių dalykų… Nes Arturas ne toks kaip visi vyrai. Jis Lizai atskleidžia siaubingą paslaptį, kuri jų meilę paverčia sunkiausiu gyvenimo išbandymu.T

Labiau nei bet kada anksčiau nenuspėjamas Niujorkas tampa Lizos ir Arturo jausmų labirintu. Jiedu sujungia savo likimus, kad pabėgtų nuo negailestingiausio jų meilės priešo – laiko.

Žymos sau: KPS: 288 Kn 2017 05 25

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

Mano parduodamos knygos

+ There are no comments

Add yours