873(43) Simona Ahrnstedt “Tik viena naktis”

Estimated read time 2 min read

Simona Ahrnstedt “Tik viena naktis”

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Ką tik ieškojau knygos aprašymo ir paskaičiau skaitytojų komentarus. Juokas suėmė, kai perskaičiau, kad rašo tai labai intriguojanti knyga, kad tai nėra lėkšta meilės istorija ir ji net gali įkvėpti. Ak! Įdomu, kiek knygų perskaitė žmogus, kad čia rado intrigos ir įkvėpimo.

Šiaip čia yra žiauriai lėkšta meilės istorija, kurią turbūt romantinių knygų skaitytojai ne kartą skaitė. Vienas nori atkeršyti kito šeimai, bet jie susitinka ir įsiplieskia didelė aistra, kuri verčia abejoti. Kerštas ar meilė? Ir galiausiai spėkite kas nugali?

Šiai knygai skiriu didesnį įvertinimą tik todėl, kad man buvo įdomus aprašytas finansų pasaulis. Na ir šiaip nėra gal labai blogai, kai nori romantikos :D.

OficialiaiNatalija De la Grip – viena perspektyviausių Švedijos finansininkių. Nepaisant to, jog gimė aukštuomenės šeimoje ir priklauso elitui, karjeros aukštumų ji siekia savo jėgomis. Išsiskyrusi su sužadėtiniu, Natalija atsiduoda darbui ir stengiasi įrodyti savo valdingam tėvui, jog yra verta deramo posto šeimos verslo imperijoje.
Davidas Hamaras – išsišokėlis, finansų pasaulio blogiukas. Priešingai nei Natalija, jo kilmė žema ir vaikystėje jam teko susidurti su nemažai vargo, tačiau nepaisant to, Davidas tapo vienu turtingiausių rizikos kapitalistų. Kai kurie šiuo vyru žavisi, kai kurie nekenčia.
Intrigų pilnas finansų pasaulis vieną saulėtą dieną suveda Nataliją ir Deividą, kurį vis dar kankina niūrios praeities šešėliai ir noras atkeršyti De la Gripų šeimai už žiaurias patyčias praeityje. Natalijai ne paslaptis, kad jos šeima nekenčia Davido, tačiau ji vis dar negali atsakyti į klausimą: kodėl? Ar Davidas su ja nuoširdus ir neturi kėslų? Netikėtai tarp jųdviejų atsiradusi aistra nugali praeities nuoskaudas, o kartu praleista naktis sujaukia visas mintis. Jie – mirtini priešai ir tai buvo tik viena, geismo ir aistros kupina naktis. Šie santykiai neturi ateities. Bet ar tikrai?

Žymos sau: KPS: 440 Kę 2017 07 01

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours