854(24) Sascha Arango “Tiesa ir kitas melas”

Estimated read time 2 min read

Sascha Arango “Tiesa ir kitas melas”

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: atsiverčiau šį rašymo langą ir galvoju, kad neturiu ką apie knygą pasakyti. Ji buvo įdomi, su smalsumu perskaičiau, bet tik tiek. Atsiminimai jau pradeda blėsti ir dar po kelių mėnesių aš nebegalėsiu atpasakoti turinio. Ne į naudą knygai.

Viskas būtų gal ir neblogai, istorija susukta smagiai, bet aš sakyčiau, kad labai neišdirbti veikėjai. Net ir pagrindinis. Apsišaukėlis rašytojas, kuris, kaip teigia knygos nugarėlė, nužudo savo žmoną, tikrąją rašytoją. Jis toks plokščias, paviršutiniškas, o juk visos užuominos į praeitį galėjo jį paversti tikrai stipriu ir patraukliu (arba atstumiančiu) niekšeliu. Šiek tiek paliesta žmona, kuri turėjo įdomią savybę, bet vėl gi taip greitai prabėgta, lyg čia neesmė. Sunku net suvokti jos vaidmenį visoje toje makalynėje su meiluže.

Jei nesate priekabūs ir reikia lengvo skaitaliuko su viena kita apgaule, tai tikrai rekomenduoju, bet tik tiek. Perskaitysite ir pamiršite.

OficialiaiHenris – sėkmės sulaukęs rašytojas. Elegantiškas, dosnus ir labai pavojingas. Bet jis – skrupulų neturintis avantiūristas, susikūręs itin patogų gyvenimą.

Fatališka jo meilužė pastoja. Dabar jis turėtų jau viską papasakoti žmonai. Bet ar išties reikia jai viską iškloti? Tiesa sunaikintų jo gyvenimą. Paprasčiau būtų pašalinti iš kelio meilužę. Bet kaip tik tada Henris padaro nebeatitaisomą klaidą.

Žymos sau: KPS: 280 Kp 2017 04 03

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours