848(18) Sylvia Day “Geidžiu tavęs”

Estimated read time 2 min read

Sylvia Day “Geidžiu tavęs”

Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Apie šią knygą labai trumpai tik parašysiu. Aha, dar trumpiau nei visada. Aš ją pasirinkau, nes po Baricco nenorėjau skaityti nieko gero. Taip, būna ir tokių priežasčių.

Esu skaičiusi ne vieną erotinį romaną. Vieni būdavo geri, kiti blogi, apie vienus kalba visas pasaulis, kiti gal nesusilaukia sėkmės. Ši knyga prie tų prastų. Esate matę bent vieną pornuškę su siužetu? Tai va, čia kažkas tokio. Juk šitokio filmo net vidutiniu nevadiname. Šita istorija tokia tarsi nevykusi Zoro parodija. Po kauke besislepiantis pažįstamas, su kuriuo sukrenti į lovą, bet jo neatpažįsti, kažkokie blogiečiai su visai neaiškia istorija, kažkas vyksta, bet nesuprasi kas, aišku tik, kad tikslas yra sukrist į lovą.

Tai tiek.

Oficialiai: Amelijos Benbridž ir kilniojo grafo Vest vestuvės – laukiamiausia aukštuomenės metų šventė. Nors grafas yra senas ir patikimas jaunosios damos draugas, tačiau moters širdis priklauso paauglystės meilei arklidžių darbininkui Kolinui, gyvybę paaukojusiam Ameliją gelbstint nuo jos žiauraus tėvo pinklių. Iki lemtingo vakaro Lengstono šokių salėje mergina buvo įsitikinusi, kad tokios aistros, kokią jautė Kolinui, daugiau nepajus niekada. Tačiau klydo. Pokylio metu nuo jos akių negalintis atplėšti egzotiškas nepažįstamasis su kauke sužadina Amelijos smalsumą. Užteko vos vieno nepažįstamojo bučinio, kad jos kūne atgytų ilgus metus slopinti troškimai. Nubudusi aistra stipresnė už visus šeimos draudimus ir tykančius pavojus, todėl Amelija ryžtasi bet kokia kaina surasti paslaptingą vyrą su balta kauke.

Žymos sau: KPS: 272 Ke 2017 02 20

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

 

+ There are no comments

Add yours