734(65) Peter James "Tobulieji"

Estimated read time 2 min read

cdb_Tobulieji_p1Peter James “Tobulieji”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Kažkaip nesusidraugauju aš su šiuo autoriumi. Esu skaičiusi gi kažkurią knygą apie palaidotą vyruką, dar porą bandžiau. Nelipo. Vėl susidomėjau aprašymu. Na ir įveikiau tik valios pastangomis.
Man daug kas šioje knygoje nepatiko. Erzino žmonės, kurie žūt būt nori susilaukti vaiko. Moka belekokius pinigus ir dar gi ne savo tam, kad būtų dirbtinai apvaisinti. Motinystės instinkto pas mane nėra, tad ir erzina tas fanatiškumas.
Nepatiko ir tobulieji vaikai – genų inžinerijos produktas. Truputį kraupu, kai tau dviejų metų vaikas pasakoja apie inkstų nepakankamumą ir skrodžia jūros kiaulytes. Bet kraupu tai ta juokingąja prasme, kai vartai akis ir galvoji, kad meh.
Ne mano knyga. Ne mano rašytojas.
Oficialiai: Džonas ir Naomė trokšta susilaukti kūdikio, tačiau, sužino, kad abu turi pavojingą geną, todėl yra labai didelė tikimybė vaikui susirgti reta nepagydoma liga. 
Vėliau jie išgirsta apie genetiką daktarą Leo Detorę. Jo taikomi metodai gali apsaugoti būsimą kūdikį nuo bet kokių ligų. Džonas ir Naomė ryžtasi eksperimentui ir nuvyksta į Leo Detorės kliniką. 
Šis siūlo jiems rinktis kūdikio lytį, akių spalvą, plaukus, netgi įvairius gebėjimus. Jie tiesiogine prasme gali modifikuoti savo būsimą palikuonį. Ateina laikas, kai atšaukti sprendimą yra per vėlu. Kai Naomė sužino, kad yra nėščia, ima suprasti, jog ne viskas klostosi pagal jų planą
Žymos sau: KPS: 480, Ke, 2015 10 03
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Remis

    Tai gal ne tas Peter James knygas skaitai? 🙂 Nes jis turi ir neblogą detektyvinę seriją (Dead arba Rojaus Greiso serija). “Klasta ir viltis” kaip tik buvo tos serijos pirma knyga.

+ Leave a Comment