725(56) Tish Jett "Visada elegantiška. Prancūzių grožio ir stiliaus paslaptys"

Estimated read time 2 min read

elegantiškaTish Jett “Visada elegantiška. Prancūzių grožio ir stiliaus paslaptys”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Senokai jau į mano rankas nebuvo patekusi taip prastai parašyta knyga. Visiškas minčių kratinys. Nei rišlu, nei naudinga, nei įdomu. Tikrai nerekomenduoju. Geriau jau A. Gilytės “Spintologiją” skaitykite, na o jei norite ko nors konkrečiai apie prancūzišką eleganciją tada jau geriau rinkitės “Madam Elegancijos paslaptis”, nes šioje knygoje tikrai kantrybės išbandymas.
Oficialiai: Knygoje patariama, kaip susidraugauti su savo amžiumi, mylėti save ir kitus. Geriausiai to galėtų pamokyti joie de vivre meistrės – prancūzės, pasižyminčios nepriekaištinga išvaizda ir orumu. Devyniuose skyriuose aptariami kiekvienai savimi besirūpinančiai moteriai aktualūs dalykai: odos ir plaukų priežiūra, makiažas, dieta, kasdieniai pratimai, apranga, aksesuarai ir galiausiai – elgesys bei manieros. Amerikietė žurnalistė dalijasi patirtimi, kurios ji pasisėmė ilgą laiką gyvendama Paryžiuje ir bendraudama su tenykštėmis draugėmis. Pagaliau juk Prancūzijoje grožis, stilius, protas ir žavesys neturi galiojimo datos!
Žymos sau: KPS: 240, Kb, 2015 08 13
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours