713(44) Roderick Gordon, Brian Williams "Artyn". Ciklo „Tuneliai“ 4-oji knyga

Estimated read time 2 min read

3237959b7e63195235ec84229de493b4Roderick Gordon, Brian Williams “Artyn”. Ciklo „Tuneliai“ 4-oji knyga
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Man po truputį jau ima maišytis, kas kurioje dalyje nutiko, mat istorija yra vientisa. Autorių fantazija liejasi laisvai. Žemės gelmėse tūno kitas pasaulis, kurio šeimininkai Naujieji Germanai. Eilinis Himlerio karo laikų eksperimentas. Visų knygų pagrindiniai blogiečiai šiuos pavergia tam, kad sunaikintų paviršiaus pasaulio žmoniją, na o geriečiai ir toliau kovoja. Nebeliko vaikiškumo, daugiau mirčių bei rimtų dalykų.
Tiesiog pasižymiu, kad perskaičiau ir, kad patiko.
Oficialiai: Skaitomiausių knygų „Tuneliai“, „Gilybės“ ir „Laisvas kritimas“ tęsinys. Jame pasakojami Vilo, daktaro Barouso, Elioto ir katino Bartlebio nuotykiai Žemės gelmių pasaulyje, aprašomas ponios Barous gyvenimas Kolonijoje, Česterio ir Martos kelionė į Paviršių, netikėtai užsimezgusi Gaigalo ir stikso Edžio draugystė. Pačiose Žemės gelmėse, niekam nežinomame vidiniame pasaulyje, Vilas patenka į bėdą. Jam ant kulnų lipte lipa pikčiausi priešai stiksai. Jie pasiryžę pričiupti Vilą bet kuriame – ar bet kurio – pasaulio krašte. Tuo metu Gaigalas su netikėtu pagalbininku ruošiasi smogti stiksams iš viršaus, iš Paviršiaus. Kažin, ar drąsus jo sumanymas atneš taip trokštamą pergalę… O gal neišvengiamą mirtį?
Žymos sau: KPS: 392, KE, 2015 04 26
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook.

1 Comment

Add yours
  1. 1
    sliekas

    Man si knyga atrodo gan gera nes sioje knygoje atsiranda daugiau veiksmo ir tame vidiniame pasaulyje pradeda rastis keisti dalykai . Nors zuciu padaugeja si knyga dar gera skaityti vaikams. Bet jeigu nori suprasti visa istorija turi perskaityti kitas tris knygas Tunelius, Gilybes ir Laisva kritima.

+ Leave a Comment