708(39) Guillaume Musso "Po septynerių metų…"

Estimated read time 2 min read

Musso_po7metu_72maxGuillaume Musso “Po septynerių metų…”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Tai ne pirma Musso knyga, kurią skaičiau ir praeitą kartą galvojau, kad štai visai smagų autorių atradau. Visada bibliotekoje pasižiūriu ar nėra kitų knygų ir kai radau neskaitytą, tai iš karto čiupau. Greit griebus, greitai ir nusivyliau. Pradėjau, neužkabino. Atėjo Velykos ir keliavau pas tėvus, todėl įsimečiau elektroninę skaityklę ir pradėjau visai kitą knygą, tad prie šios grįžau tik po kurio laiko.
Teisybės dėlei turiu prisipažinti, kad šiek tiek įsitraukiau. Bet vistiek jaučiausi tarsi skaityčiau kažkokią “šnipų vaikučių” adaptaciją be šnipų vaikučių. Herojai yra išsiskyrę tėvai, kurie augina atskirtus dvynius. Kai vienas vaikų dingsta, tėveliai susivienija, nors ir ne savo noru ir besiblaškydami po pasaulį ieško sūnaus. Ant kulnų lipa policija, šmėsteli žmogžudystės ir narkotikai. Rimta, bet visą laiką atrodė, kad čia knyga paaugliams. Per daug nesigilinama į tai, kad taip nebūna ir, kad čia visiška nesąmonė :).
Teks skaityti dar kokią nors Musso knygą, nes kaip dabar žinoti ar jis geras rašytojas, ar visgi ne?
Oficialiai: Rutina juos išskyrė… pavojus vėl sujungs. Audringai išsiskyrę, Nikė ir Sebastianas kuria savo gyvenimus toli vienas nuo kito. Iki tos dienos, kai paslaptingai dingsta jų sūnus Džeremis. Pabėgimas? Pagrobimas? Norėdama išsaugoti brangiausią žmogų pasaulyje, Nikė priversta kreiptis į savo buvusį vyrą, kurio nematė septynerius metus. Iš pareigos jiedu suvienija jėgas ir leidžiasi ieškoti dingusio sūnaus. Kokie išbandymai jų laukia, ką jie atras?
Žymos sau: KPS: 336, KB, 2015 04 10
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook.

+ There are no comments

Add yours