706(37) Napier Bill "Sulaužyta ikona"

Estimated read time 2 min read

Sulauzyta-ikonaNapier Bill “Sulaužyta ikona”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Oi, atrodo visą amžių neaprašinėjau knygos Šiukšlynėlyje. Ir taip nutiko todėl, kad buvo labai sunku išsirinkti ką skaityti. Tris knygas pradėjau, pasistūmėjau, gana nemažai, po trečdalį ir mečiau. Ši ketvirta. Nesužavėjusi visai, bet įveikta iki galo.
Tai davinčiokodo tipo romanas, kuriame sprendžiamos paslaptys, bėgama, lekiama, gaudoma, žudoma. Bet buvo visai neįdomu. Gal dėl to, kad viena iš pagrindinių paslapčių yra kalendorius ir gana smulkiai narstoma kuo vienas skiriasi nuo kito, keliamieji metai, kitokie keliamieji metai ir t.t. Painiai ir neįtraukiančiai, skaitai ir netiki, kad čia tik dėl to viskas. Blogiukai irgi kažkokie nabagai, truputį pagąsdina ir vis kas nors nepasiseka.
Nerekomenduoju tos knygos, nebent neskaitadieniams pramušti.
OficialiaiAntikvarinių knygų pardavėjas Haris Bleikas yra pasamdomas įvertinti keturių šimtų metų senumo užrašus, kuriuos paveldėjo vienas turtingas žemvaldys. Iš pradžių tai atrodo besąs tik keistai užkoduotas dienoraštis. Tačiau kai Hario klientas nužudomas, o ir jo paties gyvybei iškyla pavojus, jis suvokia atvėręs paslaptį, dėl kurios verta paaukoti gyvybę…
Žymos sau: KPS: 392, KE, 2015 04 02
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook.

+ There are no comments

Add yours