681(14) Agnė Gilytė "Spintologija. Nėra ko apsirengti?!"

Estimated read time 3 min read

081031fe64882cf2a5de6c17c4e4cec1Agnė Gilytė “Spintologija. Nėra ko rengtis?!”

Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Gavau dovanų ir perskaičiau šią knygą per Kūčias ir va tik dabar prisiruošiau aprašyti. Vertinti kažkaip sunkoka. Jau ne vienas žmogus klausė ar gera, ar verta savo kainos. Sunku su ta kaina. Nedidukė knygelė kainuoja pusšimtį, bet juk būna ir brangesnių, ar ne? Pvz., receptų knygos kainuoja daug, nors kaip iškepti bulves ir taip visi žino.

“Spintologija” yra knyga apie grožį, spintą, pasitikėjimą savimi ir meilę sau. Viskas kas parašyta yra daugiau ar mažiau žinoma. Juk žinome, kad stilius ir individualus ir būti stilingam yra daug šauniau nei būti madingam? Žinome! Juk žinome, kad atitinkame tam tikrą figūros tipą, kuriam labiau tinka tas nei anas? Žinome. Juk žinome, kad drabužis turi nesibaigti problemiškiausioje kūno vietoje, pvz., megztinis plačiausioje klubų dalyje? Žinome! Juk žinome, kad per dideli drabužiai stambias moteris dar labiau storina? Žinome! Juk žinome, kad brangūs aksesuarai ištempia pigesnę aprangą, o pigūs nupigins ir prabangiausią kostiumą? Žinome! Tai va, beveik viską mes žinome. Iš žurnalų, blogų, knygų, stilistų pasisakymų feisbuke.

Tačiau knyga vistiek puiki. Ji susisteminta, labai gražiai apipavidalinta, kvieste kviečia žymėtis, braukyti, lankstyti kampučius :). O aš paprastai niekada to nedarau, na ta prasme nieko nesižymiu knygose. Tad “Spintologija” kitokia. Knygų kontekste. Ji nėra prabangi, kaip mano neseniai aprašyta knyga apie madą. Ji tokia artima, čia ir dabar. Pavartyti, prisiminti, įkvepia pertvarkyti spintą. Ir dar visada pagalvoti ką perki. net jei tai marškinėliai už 4Lt iš Humanos.

O šiaip tai aš žiauriai pavydžiu autorei plaukų :).

OficialiaiGarsi stilistė Agnė Gilytė pažada, kad daugiau nebereikės sukti galvos dėl „neturiu ko apsirengti“, tiesiu ir žemišku stiliumi pažeria įdomių ir naudingų patarimų apie tai, kaip pirkti, kad visada turėtum ką rengtis, kaip neišleidžiant milijono atrodyti puikiai, kaip pertvarkyti spintą, kad iš jos ištraukus bet kurį drabužį žinotum, su kuo jį dėvėti, kaip atsisveikinti su daiktais, kurių nedėvėjai daugybę metų ir t.t.Autorė padės atrasti savo stilių, susidraugauti su tendencijomis, pažinti savo kūną ir, išsprendusi moterų (ir vyrų!) stiliaus galvosūkį, įrodys, kad spintos naršymas gali būti viena maloniausių akimirkų.

Žymos sau: KPS: 256, kn, 2014 12 24
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook.

+ There are no comments

Add yours