674(7) Mary Higgins Clark "Mėgsta muziką, mėgsta šokti"

Megsta-muzika-megsta-sokti_z1Mary Higgins Clark “Mėgsta muziką, mėgsta šokti”

Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Na o ši autorės knyga jau šiek tiek įdomesnė už aną. Gal gi todėl, kad apie pažinčių skelbimus? Man visada įdomūs tokie dalykėliai. Internetai, susirašinėjimai, laiškeliai.

Žudiką atspėsit iš karto. Jis bus tas, apie kurį galvosit, o ne, kaip gaila jei jis bus žudiku :). Tokios knygos baigiasi tik gerai, todėl bus ir daugiau patrauklių veikėjų.

Ko gero pailsėjau ir metas paskaityti kokią geresnę knygą, ar ne? Turit minčių?

Oficialiai: Geriausios draugės Darsė Skot ir Erina Keli gyvena Niujorke, kur daro karjerą ir mėgaujasi didmiesčio malonumais. Tačiau kai jos sutinka pagelbėti naujajai pažįstamai Nonai, kuriančiai televizijos laidą apie pažinčių skelbimus, merginų gyvenimas negrįžtamai pasikeičia…
Nonos paprašytos, Darsė ir Erina atsiliepia į kelis pažinčių skelbimus. Iš pradžių viskas atrodo kaip pokštas, bet jis virsti kraupia tragedija, kuomet po vieno tokio pasimatymo Erina randama nužudyta. Žiaurios draugės mirties priblokšta Darsė ryžtasi pavojingam žaidimui, kad išsiaiškintų draugės žudiką. Darsė susitinka su visais vyrais, su kuriais Erina buvo susipažinusi pagal pažinčių skelbimus. Vienas jų tikrai turi būti Erinos žudikas… Tačiau kuris? O gal jis jau nusitaikęs ir į pačią Darsę?

Žymos sau: KPS: 264, ke, 2014 11 26
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook.

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Simona

    Kaip tik šiandien baigiau skaityti šitą knygą. Nors esu detektyvų mėgėja, na nežinau, šitas taip sunkiai skaitėsi… Vertinčiau kaip neblogą, bet sakykim draugei turėčiau parekomenduoti ir geresnių nei ši 🙂

+ Leave a Comment