566(90) Mary Higgins Clark "Tu priklausai man"

Mary Higgins Clark “Tu priklausai man”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Ne bibliotekine koja tą dieną iš lovos išlipau ir nieko gero toje įstaigoje neradau. Tuščiomis namo gi neisi, tai pasiėmiau beleką iš detektyvų lentynos, bet ta Higgins Clark jau neturi šansų reabilituotis mano akyse. Kažkokių šūdeliukų rašytoja. Lyg ir viskas gerai su tema, lyg ir siužetas yra, lyg ir intrigos, ar ten kažkokios staigmenos turėtų būti, bet skaitau ir jaučiu, kad per skysta, per minkšta, per tešliška. Gal čia ir mano problemos, kad aš visada tikiuosi ko nors tokio šalto, kaip pas švedus. Ir dar viršelis pasako per daug.
Ir dar. Man neaiškios yra tos parkės, kurios apima savo gyvenimą jau sukūrusius vaikus, dėl tėvų skyrybų. Nu jau! Kalėdų senelio irgi nėra.
Oficialiai: Redžina Klozen – pasiturinti, pasiekusi karjeros aukštumas, bet vieniša moteris. Vienui viena išvykusi į kruizą prabangiu laineriu, ji netikėtai dingsta… Po kelerių metaų psichologė Suzana Čandler savo radijo laidoje sumano panagrinėti moterų, tampančių patrauklios išvaizdos žudikų grobiu, temą. Į laidą paskambinusi klausytoja papasakoja jai savo istoriją. Kaip šiurpus vos nepražudžiusios istorijos prisiminimas moteriai likusi „mylimojo“ dovana – žiedas su išgraviruotais jausmingos dainelės žodžiais: „Tu priklausai man“. Žiedas su tokiu pat įrašu buvo rastas ir tarp dingusios Redžinos paliktų daiktų… Suzana supranta netyčia užčiuopusi giją, galinčią paaiškinti itin šiurpias ir pavojingas paslaptis. O žudikas, ko gero, jau tyko naujos aukos – kur kas arčiau, nei ji galėtų pamanyti.
Puslapių skaičius: 320
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2013 09 02

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment