542(66) Emilie Richards "Žavios melagystės"

Emilie Richards “Žavios melagystės”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Tokią knygą galiu rekomenduoti tiems, kas mėgsta šeimų sagas kupinas meilė, intrigų, bjaurių žmonių ir sunkių likimų. Na kažką panašaus rašo Allende.
Šios knygos kertinis akmenukas yra perlas. Dėl jo bus žudoma, nekenčiama, atsisakoma meilės.  Tikėkitės ir daug skystimėlio: “oi kaip aš neteisingai su tavimi pasielgiau”, “aš visada tave mylėsiu”, “niekada neatimsiu tavo vaiko”, “kaip aš galėjau” ir t.t. Nepaisant to, skaitosi labai lengvai, greitai. Yra tikrai įdomių momentų, pvz., perlų paieškos Australijoje maždaug 1900 metais. Man gerokai labiau patiko senovės istorijos, nei knygos dabartyje vykstantys įvykiai.
Vienam vakarui. Neieškokite ko nors rimto.
OficialiaiŠis perlas – tobulas, neįkainojamas, tačiau jo trokštantiems tenka sumokėti pačią didžiausią kainą. Prieš šimtmetį iš Australijos vandenų ištrauktas brangakmenis tebekeliauja tarp Robsonų ir Liuelinų šeimų, užtraukdamas joms pražūtį.
Savąją kainą sumoka ir dabartinė jo paveldėtoja Liana Robson – vieną dieną dingsta jos sūnus Metju, o kartu ir seife saugotas perlas. Liana drauge su sūnaus tėvu Kalenu Liuelinu leidžiasi ieškoti berniuko. Metju pėdsakai atveda į laukinio grožio Australiją, kur kadaise ir prasidėjo paini dviejų šeimų istorija.
Spalvinga intriga ir tikroviški veikėjų charakteriai – taip būtų galima apibūdinti Emilie Richards, kurios talentas apdovanotas daugybe literatūrinių premijų, romantiškąjį pasaulį. Sukurti nuostabią Robsonų ir Liuelinų šeimų sagą ją įkvėpė dveji metai, su šeima praleisti Australijoje.
Puslapių skaičius: 688
Knyga nuosava.
Perskaityta 2013 05 04
 [table id=54 /]
1Kainos surinktos 2012 05 04
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą, renkantis pigiausią siūlomą siuntimo būdą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.

+ There are no comments

Add yours