538(62) Tatjana Ustinova "Nuo pirmo iki paskutinio žodžio"

Tatjana Ustinova “Nuo pirmo iki paskutinio žodžio”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Savaitgalinė. Taip galiu apibūdinti šią knygą. Dar nesupratau ar man patinka Ustinova. Nerašo tokių banalokų bla bla, kaip Doncova, bet ir ne per rimta, kaip Marinina. Sakyčiau – viduriukas. Tai detektyvas, bet būtinai bus ir meilės. Ir viskas labai labai rusiška.
Šį kartą tai tam tikri ligoninės užkulisiai. Chirurgų gyvenimas Rusijoje. Dideli pinigai, ligonių skirstymas pagal šių piniginę (turtingiausią operuos vedėjas, mažiau turtingą pirmas chirurgas po vedėjo, o varguoliai atiteks rezidentams bei kitiems nepasižymėjusiems gydytojams.
Buvo lengva skaityti. Taip tra lia lia ir knyga baigta. Tarsi valgytum valgytum traškučius ir žiū… Ranka apčiuopia, kad nebeliko.
OficialiaiDmitrijus Dolgovas nebežino, kas tiesa, o kas melas. Jis nežino, kaip gyventi toliau. Bet jis gerai žino, kad niekas nepuls jam padėti ir visus žingsnius, nuo pirmo iki paskutinio, teks padaryti pačiam, nors jis tik gydytojas, chirurgas!.. Viskas pasikeitė tą akimirką, kai Dmitrijaus ligoninėje mirė skandalingasis rašytojas Eugenijus Griciukas, o televizijos laidų vedėja Tatjana Krasnova netiesiogiai apkaltino Dolgovą „žvaigždės“ mirtimi. Juk „gydytojų byla“ žadėjo būti tokia įdomi, tokia aktuali! Teisintis Dolgovas nepratęs, detektyvinių mįslių painioti nemoka. Tačiau yra priverstas aiškintis iškart du nusikaltimus, iš pirmo žvilgsnio niekaip nesusijusius vienas su kitu… Jis susigrąžins meilę, prarastą šiame erškėčiuotame kelyje, ir sužinos tiesą – nuo pirmo iki paskutinio žodžio!
Puslapių skaičius: 416
Pasiskolinta elektroninė.
Perskaityta 2013 04 14
[table id=50 /]
1Kainos surinktos 2012 04 15
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą, renkantis pigiausią siūlomą siuntimo būdą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.

+ There are no comments

Add yours