517(41) Belva Plain "Po gaisro"

Belva Plain “Po gaisro”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Ši knyga balansavo ant tos ribos, kur negalėjau apsispręsti gera ji, ar nelabai. Labai jau man nepatinka silpnos moterėlės vištutėlės.
Trumpai: nors mama ir įspėja netekėti už gražuolio, kuris tik pasinaudos, o iškilęs ją paliks, bet Hiacinta neklauso. Išteka, sulaukia pranašystės išsipildymo, tada iškrečia kai ką. Tuo kai kuo šantažuodamas vyras išsiskiria ir pasiima vaikų globos teisę. Čia prasideda inkštinėjimas. Žinote, aš niekaip nesuprantu, kodėl kai mama gyvena su vaikais po skyrybų, tai jau yra gerai, o kai tėvas, tai jau blogai. Juo labiau, kad vaikų niekas neatėmė, neišvežė į Pakistaną ar kažkur.
Taigi, moterėlė visą knygą inkščia, o jos draugai ją už ausų tempia tempia. Buvo įdomių vietų, bet man norisi, kad moterys būtų stipresnės.
OficialiaiTai labai įtikinama istorija apie šeimą ir turtą, grožį ir išdavystę. Belva Plain, kuriai šeimos krizės tema artima, pasakoja apie naivios jaunos menininkės ir jos gražuolio vyro gydytojo santuoką. Iš pradžių jų gyvenimą gaubusi idilė pamažu ima sklaidytis. O vieną naktį, apimta nevilties, Hiacinta padaro tai, už ką labai brangiai sumokės. Tas poelgis suteikia Džeraldui puikią progą ją šantažuoti. Tylėjimo kaina – besąlygiškai į jo rankas atiduota jųdviejų vaikų globa.
Puslapių skaičius: 336
Knyga pasiskolinta.
Perskaityta 2013 01 20
[table id=29 /]
1Kainos surinktos 2012 01 20
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.

+ There are no comments

Add yours