496(20) Alan Bradley "Koriko maišo virvė"

Alan Bradley “Koriko maišo virvė”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Žavioji Flavija de Luka ir toliau visur kaišo savo noselę. Patinka man ši knygų serija, tik nevisai suprantu, kodėl autorius pasirinko vienuolikmetę. Juk ji visai nieko vaikiško neturi. Knyga, ta prasme. Sarkastiška, linksma ir visai nevaikiška. Net jei Flavijai būtų 18 metų, visiškai nereiktų nieko keisti, perrašyti.
Gaila, kad mano chemijos žinios per menkos ir negalėjau įsijausti į tuos laboratorinius smagumus, tačiau keliose vietose kilo įtarimas, kad autorius irgi nesistengė čia tų eksperimentų atkartoti realiai.
Dar kartą sulyginsiu Flaviją su Trečiadiene iš Adamsų šeimynėlės. Na turi jos kažkokio panašumo, nors tu ką. Tai vat, maža mergytė, visur kaišo nosytę ir išnarplioja keisčiausias bylas. Šį kartą lėlininko žmogžudystę. Tereikia klausytis ir žiūrėti.
OficialiaiAntrojoje trilogijos knygoje „Koriko maišo virvė“ gabioji mergaitė įsilieja į klajojančio lėlių teatro trupę ir tampa mįslingos žmogžudystės, įvykdytos tiesiai priešais žiūrovų akis, liudininkė. Painioje istorijoje ir vėl šmėžuoja keistoji Flavijos šeimynėlė: nepakenčiamos seserys, įkyri tetulė, plepė virėja ir patikimasis Dogeris; slaptojoje chemijos laboratorijoje vėl vyksta magiški atradimai, o pakeliui atsiranda daug naujų įtartinų veikėjų – šiems, kvapą gniaužiantiems, nuotykiams neliksite abejingi ir kartu su Flavija vyniosite paslapčių siūlų kamuolį iki paskutinio knygos puslapio.  
Puslapių skaičius: 288
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2012 12 03
[table id=7 /]
1Kainos surinktos 2012 12 04
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta iš eurų.

+ There are no comments

Add yours