483(7) Tess Gerritsen "Melo kaina"

Tess Gerritsen “Melo kaina”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Taigi. Viena diena. Dvi Gerritsen knygos. Abi panašiai įdomios. Šiaip jau rašydama apie ankstesnę knygą pastebėjau, kad autorė pradeda kartotis. O skaitydama šią gi pagalvojau, kad visos knygos, kurios nėra iš Moiros ir Ricoli serijos, labai panašios. Ir nesvarbu ar jas leidžia “Jotema”, ar “svajonių knygos”. Pasižymi intrigomis, nuotykiais ir meile.
Leidykla šį romaną pažymėjo “romantinio trilerio” štampu. Nežinau, ar ta romantika verta išskyrimo. Kokios Sandros Brown nė vienas detektyvas neapsieina be tokio pobūdžio romantikos :).
Vienintelis trūkumas, kad “Melo kaina” labai nuspėjama. Jau pačioje pradžioje kilo įtarimas. Po to pagalvojau, kad per lengva ir žudikas bus tada tas. Ir buvo. Tai tiek.
Oficialiai: Advokatui Deividui Rensomui tai atrodo lengva byla: mirtis dėl aplaidaus darbo. Tačiau į jo kabinetą įsiveržusi daktarė Keitė Česni pareiškia, kad ji apkaltinta nepagrįstai ir paskatina ieškoti tiesos. Kai miršta dar viena ligoninės darbuotoja, Deividas pradeda ja tikėti. Kažkur po Honolulu ligoninę laisvai vaikštinėja žudikas. Dabar ir Deividui kyla tie patys klausimai, į kuriuos žūtbūtinai trokšta atsakyti Keitė.
Puslapių skaičius: 352
Knyga pasiskolinta.
Perskaityta 2012 11 10

3Comments

Add yours
  1. 1
    Aš skaitau

    Na tu pavarai, vakar užsiminei, kad skaitysi ir net išsižiojau, kai pamačiau šį įrašą 🙂
    Aš žinok neiškenčiau ir pradėjau skaityti “Laikoma kalta”. Labai panaši į šią.

+ Leave a Comment