468(141) Catherine Alliott "Po velnių, aš tave myliu!"

Catherine Alliott “Po velnių, aš tave myliu!”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Sustokite minutei. Nebūtinai tylos. Pagalvokite ko tikėtumėtės iš knygos tokiu pavadinimu ir viršeliu. Nė vieno mano lūkesčio ir neapvylė. Ko tikėjausi, tą ir gavau. Ir neskaitadienius pramušė :). Sakytum eilinė meilės istorija, bet kiek protingesnė nei tos visos tradicinės “oi” ir “ajajai”.
Atsiliepimus skaičiau, žmonės kalbėjo, kad pabaiga netikėta. Nepasakyčiau. O kokia būtų buvusi tikėta? Pabaiga žemiška ir tokia kokia turi būti. Oi ta autorė, aplaužė hyperromantikams sparnelius.
OficialiaiCatherine Alliott romanas – dar vienas šiltas ir šmaikštus autorės pasakojimas su laiminga pabaiga. Jis priverčia patikėti meile, ne kartą nusišypsoti iš komiškų, tačiau tokių artimų kiekvienam iš mūsų situacijų. Knygos veikėjai žavi savitumu ir išgyvena tokius kurioziškus atsitikimus, kurių gyvenime verčiau nepasitaikytų (tačiau juos skaityti be galo malonu!).
Puslapių skaičius: 440
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2012 10 18

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment