450(124) Michael Scott "Kerėtoja. Nemirtingojo Nikolo Flamelio paslaptys"

Michael Scott “Kerėtoja. Nemirtingojo Nikolo Flamelio paslaptys”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Knygos darosi nuobodžios. Nepykit už tai, kad atpasakosiu turinį bet jis toks. Bėgamam bėgam. Puola puola. Bėgam bėgam. Paverkšlenam. Aura aura. O! Šekspyras! Bėgam Bėgam. Ak, kokia aš šauni kerėtoja, tuoj jums parodysiu. Bėgam bėgam. Paverkšlenam. Pabaisa! Aura aura aura. Bėgam. Ak, kokia aš šauni Kerėtoja. Bėgam bėgam. Aura aura.
Na maždaug tiek :). Turim Žaną d’Ark, dabar ir Šekspyrą. Tetrūksta tik Mikės Pūkuotuko. Bet gi dar ne pabaiga, ar ne? Gerai, kad bibliotekoje buvo tik 4 knygos, jau tuojaus baigsiu. Išleistos lyg ir penkios iš šešių? Galvoju, kad nieko neprarastų tie, kurie skaitytų tik pirmą ir tik paskutinę dalis.
OficialiaiSofi ir Džošo nuotykiai tik prasideda. Paryžiuje palikę sumaištį ir griuvėsius, paaugliai keliauja į Londoną. Juodasis magas Džonas Di su padėjėjais lipa jiems ant kulnų. Statomos sumos auga… Dvynių galioms išaiškėjus pirma reikia nusikratyti Nikolo Flamelio ir Alkatraso kalėjime įkalintos jo žmonos, burtininkės Perenelės. O tai – tik laiko klausimas, nes negalėdami pasigaminti amžinos jaunystės gėrimo Flameliai kas valandą vis labiau silpsta. Ar vaikai aplenks persekiotojus? Nikolas tikisi, kad jam pavyks, jeigu suras seniausiąjį pasaulyje nemirtingą žmogų ir įtikins jį išmokyti dvynius Vandens magijos…
Puslapių skaičius: 400
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2012 08 27

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Aš :*

    Pradėjau skaityt nuo pirmos dalies ir galiu patart: galit drąsiai skaityt tik paskutinę dalį, nes visos kitos labai nuobodžios. Tik paskutinė gera… Ir paskaičius kokius 5-6 skyrius viskas paaiškės, kas yra kas :]

+ Leave a Comment