448(122) Michael Scott "Alchemikas. Nemirtingojo Nikolo Flamelio paslaptys"

Michael Scott “Alchemikas. Nemirtingojo Nikolo Flamelio paslaptys”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Truputėlį patraukė prie pasakėlių. Magija, alchemija, mitologinės būtybės + šiuolaikinis pasaulis. Tokią fantasy aš mėgstu labiausiai. Pirmoji knyga nepapasakojo labai kažko įdomaus, spėju tai tik susipažinimas su veikėjais ir pasauliu. Bet jau spėjau pamėgti Perelenelę, Skati, Morganą ir nemėgti Džošo ir blogiečio daktaro Di. Turiu nuojautą, kad kitose dalyse bus įdomiau. Ar nuojauta pasitvirtins? Nežinau. Einu skaityti toliau.
Šiaip visada galvoju, kad tokio tipo knygos (magijos + šiuolaikinis pasaulis) man labai lengvai leidžia įsivaizduoti, kad taip ir yra ar galėtų būti. Jei viduryje gatvės kas pradėtų mėtytis žaižaruojančiais kamuoliais ir rėkauti užkeikimus – išsigąsčiau. Bet spėju, kad nenustebčiau. Prie ko ten tas Haris ir Žiedų Valdovas ant viršelio paminėti tai nesupratau. Kartais atrodo, kad anotacijos rašomos robotukų, kurie turi tam tikrą sakinių bazę, kurią priskiria pagal žanrą.
OficialiaiŽaviesi stebuklingu ir magišku Hario Poterio pasauliu? Perskaitei visas jo knygas ir norisi dar? Siūlome tau visiškai naują, Lietuvoje dar neregėtą knygą! M.Scott „Alchemikas“ jau susilaukė milžiniško skaitytojų susidomėjimo JAV, iš puikių atsiliepimų internete galima spręsti, kad skaitytojai laukia tęsinio, be to jau greitai sulauksime šios knygos ekranizacijos didžiąjame ekrane. Pirmoji M. Scotto knyga ambicingos juostos kūrėjų yra pristatoma: „užmoju prilygsta Žiedų valdovui, o intriga ir magija – Hariui Poteriui“.
Puslapių skaičius: 304
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2012 08 25
 

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment