402(75) Sandra Brown "Aklavietė"

Sandra Brown “Aklavietė”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Jau žinote, kad aš į biblioteką einu neplanuodama. Pasivaikštau, išsirenku. Būna taip, kad nieko gero tą kartą nerandu. Tada pasiimu šudknygę. Kad ir Sandros Brown. Labai mėgstu detektyvus, trilerius, bet Sandros tai jie tokie labai ne kokio lygio. Bet kaip ir apie viską – vieni geresni, kiti blogesni. Čia tas variantas, kur blogiausias iš blogiausių.
Naiviai banali istorija. Žurnalistė karjeristė važiuoja gaminti istorijos apie vaikiną pagrobusį milijonieriaus dukrą. Tas pats vaikinas, kartu su visai ne pagrobta dukra tą žurnalistę ir kitus paima įkaitais degalinėje. Tada dukra pradeda gimdyti. Čia atsiranda gydytojas. Ir visa kita visiškai taip kaip ir numanote. Kadangi puslapių tėra tik 200, tai praktiškai viską čia ir papasakojau. O jau saldu kaip! Karšta nepilnamečių meilė. Ak, jie nusižudys jei neleis būti kartu. Ak, jie negali palikti savo vaikelio. Ak, kokie sujaudinti įkaitai. Ak!
Nerekomenduoju net Brown gerbėjams.
Oficialiai: Ambicinga televizijos reporterė Tilė Makoi vyksta į Naująją Meksiką ilgai lauktų atostogų ir per radiją išgirsta apie multimilijonieriaus Raselo Dendžio septyniolikmetės dukters Saros pagrobimą. Paskambinusi redaktoriui sužino, kad Sara laukiasi, kad ją „pagrobė” jos vaikinas Ronis ir kad juodu greičiausiai traukia į mažą miestelį Naujojoje Meksikoje.Pajutusi galimą sensaciją, Tilė atideda atostogų planus ir leidžiasi ieškoti pabėgėlių. Tačiau, degalinėje sustojusi įsipilti degalų, netikėtai patenka į apiplėšimą, vėliau virstantį įkaitų drama. Paaiškėja, kad užpuolikai – pabėgėlių porelė, kuri Saros tėvo bijo labiau nei įkaitus vaduoti atvykusios policijos, ir pasiryžę verčiau mirti, negu būti išskirti.Tilė supranta, kad jos rankose – ne tik įdomiausia per visą jos karjerą istorija, bet ir visų šios įkaitų dramos dalyvių, taip pat ir jos pačios, gyvybė. Moteris ryžtasi padaryti viską, kad neįvyktų tragedija…
Puslapių skaičius: 208
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2012 05 24

+ There are no comments

Add yours