284(68) Mary Kay Andrews "Skandaliukas"

Mary Kay Andrews “Skandaliukas”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – šūdas, 2 – gera, 3 – super).
Mano nuomonė: nespjaunu aš į fantastiką, detektyvus, ese, trilerius, šiaip romanus na ir tokias romantines pasakėles. Bet niekaip nesuprantu kodėl ši knyga tokio didelio formato ir tokia stora. Paprastai kitos leidyklos išleidžia gerokai “pigesnes”. Pati knyga nėra verta dėmesio. Jei tarkim kokia Kinsella priverčia pasijuokti, o de Strozzi išspaudžia ašarą, tai “skandaliukas” tokia labai jau vidutinė. Bandyta įpinti ir detektyvo, bet labai nevykusio. Bet skaitėsi lengvai ir šalia ežero aš gana kantriai skaičiau Kilės (nors man kažkaip visada mintyse tarėsi Kailės) nuotykius įrenginėjant beprotiškai didelį prabangų ryžo vyro namą su tikslu, kad jį (tą namą ir vyrą) įsimylėtų nepažįstama moteris.
Vienu sakiniu: neskaitykite jei negalite pakęsti knygų, kur jau po penkto puslapio viskas aišku, telieka tik mėgautis “jis į mane pažiūrėjo, o aš pasigėriau” epizodais.
Oficialiai: Tai klasikinis pramoginis romanas, šmaikščiai gvildenantis amžinas moterims rūpinčias temas: meilės kelius ir klystkelius, pasitikėjimą ir išdavystę, atleidimą ir kerštą.
Kilės Merdok ir EiDžei Džernigano vestuvės turėjo tapti svarbiausiu ir linksmiausiu sezono pobūviu. Bet kai per vestuvių repeticijos vakarienę Kilė Merdok užtinka savo sužadėtinį išdykaujant su vyriausiąja pamerge, santuokos planai subliūkšta. Kilė sukelia amžiaus skandalą, kuris išgarsina ją visame miestelyje. Ir tai tik pradžių pradžia…
Puslapių skaičius: 456
Knyga pasiskolinta.
Perskaityta 2011 07 09

+ There are no comments

Add yours