Veni Vidi knygos atsiliepimas:Greer Hendricks, Sarah Pekkanen “Auksinė pora”

Patinka man šis autorių duetas. Skaičiau visas knygas ir gal ne kiekviena jų wow wow wow, bet visada kažkaip smagiai sueina. Taigi, čia ir vėl įtraukianti istorija, kurioje viskas kelis kartus verčiasi aukštyn kojomis.

Viena pagrindinių veikėjų yra Eiverė – keistuolė psichoterapeutė, kuri neteko licencijos, bet ir toliau sau dirba. Šiaip jau licencijos netekimo aplinkybės nėra kažkokios baisios, nemanau, kad mūsų šalyje taip galėtų nutikti. Dar ją persekioja farmacijos kompanija, kuri nori išpešti “anoniminio skundiko”, griaunančio jų reputaciją, vardą. Taigi, tokia va besigręžiojanti per petį, ambicinga moterėlė susitinka Bišopų porą, bandančią suklijuoti savo santuoką. Ir tada viskas įsibėgėja.

Autorės verčia spėlioti, ar Eiverė blogietė, kuri kažkaip kenks Bišopams, ar ne? Ar toji sutuoktinių porelė tikrai yra tokie, kokie atrodo? Kuris iš jų tylioji kiaulė? Nėra ši knyga nei labai greita, nei labai įtempta, bet kažkaip ir vėl neblogai sužaista charakteriais bei gi įvairiais siužeto posūkiais, kurie vis verčia abejoti bei spėlioti, kaip gi viskas galiausiai baigsis. Jei mėgstate tokio tipo manipuliacijas, tai “Auksinė pora” porą vakarų turėtų praskaidrinti.

Mano įvertinimas: 4/5
Goodreads įvertinimas šio įrašo dieną: 4.0

Knygos žanras: psichologinis trileris

Leidykla: Sofoklis
Puslapių skaičius: 416
Vertėjas: Aurelija Lieponytė

*knygą padovanojo leidykla


Veni Vidi Facebook
Veni Vidi Instagram
Veni Vidi Knygos Facebook
Veni Vidi Knygos Instagram