1434(10) Sarah J. Maas “Sidabro liepsnų dvaras”

Estimated read time 2 min read

[2023 04 14] Veni Vidi knygos atsiliepimas: Sarah J. Maas „Sidabro liepsnų dvaras“

Maas dvarų trilogija man labai patiko. Įdomi istorija, faini veikėjai, netipiškai išspręstas meilės trikampis. Trečioje dalyje viskas šauniai užsibaigė, tad galima kelti klausimą ar tikrai reikia tęsinių? Kam? Iš tiesų, tai skaitytojas (bent jau aš) nenori paleisti pamilto pasaulio, todėl noriai perka tolesnes knygas. Tačiau šiuo atveju taip gerai nebebuvo.

Pasikeitė pagrindinė veikėja ir čia istorija pasakoja Feirės sesuo Nesta, kuri tikrai nėra pozityvus personažas. Savaime suprantama, kad blogiukai mums dažniausiai patinka, bet ji nėra ir tokia. Tiesiog užknisanti zirza. Vai vai vai, katilas man suteikė kažkokias galias, vai vai vai, niekas manęs nemyli. Ir taip didelę dalį knygos. Ir čia norisi autorės klausti, o tai kur visas buvęs smagumas? Aštrūs juokeliai? Ar tikrai tos visos sekso scenos čia tokios pat sultingos, kokios buvo antroje serijos dalyje? Nope.

Visgi, persiritusi į antrą dalį aš jau pagaliau pradėjau mėgautis. Gal tiesiog ir pati Nesta išėjo iš kambario ir pradėjo kažką veikti. Būna, rašytojai nemoka laiku sustoti. Taip, galimai iš nostalgijos aš skaitysiu ir būsimas knygas, bet tik iš nostalgijos.

Mano įvertinimas: 2.5/5
Goodreads įvertinimas šio įrašo dieną: 4.44

Knygos žanras: detektyvas

Leidykla: Alma Littera
Puslapių skaičius: 784
Vertėjas: Daumantas Gadeikis

*knygą skaičiau Antanuke


Veni Vidi Facebook
Veni Vidi Instagram
Veni Vidi Knygos Facebook
Veni Vidi Knygos Instagram

+ There are no comments

Add yours