1422(94) Robert Galbraith „Blogis kaip amatas“

Estimated read time 2 min read

[2023 02 20] Veni Vidi knygos atsiliepimas: Robert Galbraith „Blogis kaip amatas“

Jei jau pamėgsti kažkokią seriją, tai visada smagu vėl sutikti veikėjus ir nerti į jų darbo bei santykių peripetijas. Jei serija nepatinka, tai vargu ar imsite trečią dalį, tad ir atsiliepimų nelabai reikia, ar ne? Straikas su Robina man tikrai mieli, nors ir erzina ta jų asmeninių tarpusavio ryšių guma. Aš iš tų, kurie mėgsta, kai viskas klostosi greitai ir pirma daro, po to jau žiūri, kas iš to gavosi. O tie gi, spėju, tampysis iki paskutinio viso ciklo puslapio.

„Blogis kaip amatas“ – trečia serijos knyga ir man patinka stebėti, kaip atsiskleidžia minėti veikėjai. Abu saviti, gyvi, tikri, kartais erzinantys, kartais sukeliantys šypseną. Kas man šioje knygoje patiko mažiau, tai pati byla. Kažkaip per daug tų įtariamųjų, visi vienas į kitą panašūs ir jau pasidaro nebeįdomu, kuris gi iš jų tas tikrasis nusikaltėlis. O gal išlįs dar vienas? Aš žudiko neatspėjau, tad pliusas autorei.

Manau, kad Haris Poteris visiems patiko dėl rašymo stiliaus, nes pati istorija juk gana paprasta, taip ir Galbraith vardu pasirašomų detektyvų stiprybė taip pat tas jau pažįstamas stilius. Tęsiu toliau.

Mano įvertinimas: 4/5
Goodreads įvertinimas šio įrašo dieną: 4.21

Knygos žanras: detektyvas

Leidykla: Alma Littera
Puslapių skaičius: 464
Vertėjas: Danguolė Žalytė

*knygą pirkau.


Veni Vidi Facebook
Veni Vidi Instagram
Veni Vidi Knygos Facebook
Veni Vidi Knygos Instagram

+ There are no comments

Add yours