1360(32) Sarah Pearse „Sanatorija“

Estimated read time 2 min read

Sarah Pearse „Sanatorija“

Mano komentarai: Tai buvo labai klasikinė istorija. Uždara patalpa (viešbutis kalnuose, įkurtas buvusios sanatorijos patalpose). Aplinkybės dėl kurių visi priversti viešbutyje pasilikti (sniego griūtis). Nusikaltimas ir viena smalsi nosis. Patinka tokios knygos? Ko gero tada patiks ir „Sanatorija“, nes ji siūlo tai, ką mes tikimės gauti perskaitę anotaciją.

Labiausiai erzinantis dalykas šiame trileryje buvo pagrindinė veikėja. Atostogaujanti policininkė visiškai užpsichavus. Visą gyvenimą dėl įsitikinimo brolio kalte dėl vaikystėje nutikusios nelaimės. Dabar dar ir dėl savo kaltės susimovus nusikaltimo tyrime. O tokios personos, kurios kiekviename žingsnyje savo mintyse suka ir suka tą kaltės jausmą mane erzina. Ir dar tas noras viską aiškintis vienai, na patys žinot. O ir tos situacijos, dėl kurių tokie personažai save gražia, dažniausiai ten nebūna kažkas tokio baisiau, nei mes kiekvienas patiriame per gyvenimą. Tačiau čia skonio reikalas, juk jei man tokie tipai nelimpa, kažkas gal pajus stiprią empatiją.

Jei knyga būtų paveikslėlis ir nykščiu galėtume užspausti tą nemalonų personažą, kad jis negandintų bendro vaizdo, tai sakyčiau, kad puikiai! Paslaptys, intrigos, įtampa. Atmosferinė istorija, kuri, kaip jau minėjau, davė, ką žadėjo. Gal nėra pati stipriausia iš mano skaitytų, bet sugebėjo išlaikyti dėmesį. Tikiuosi ateities knygose policininkė bent kiek susiims.

Knygos kilmė: leidyklos dovana
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras:  trileris

+ There are no comments

Add yours