1347 (19) Kimberly Belle „Mano brangioji žmona“

Estimated read time 2 min read

Kimberly Belle „Mano brangioji žmona“

Mano komentarai: Lyrinis nukrypimas į asmeniškumus. Pastaruoju metu vis pasiguodžiu, kad nespėju aptarti perskaitytų knygų. Eilėje vis ne mažiau nei 10, rašau apie mėnesio senumo skaitinius. Atrodo, kad skaityti niekas netrukdo, o rašyti niekas neverčia. Vis pasiteisinu. Tai darbu, tai nuotaikos nebuvimu dėl karo. O iš tiesų viskas paprasta. 2020-2021 metais aš labai aktyviai rašiau (copywriting), kiekvieną dieną, net savaitgaliais ar per atostogas. Tiesiog darbas buvo toks. Persivalgiau. Taigi, niekas neverčia, bet pati sau primenu, kad blogas yra mano istorija, kur liks pasižymėjimai, ką skaičiau ir kas patiko. Tai mano archyvas pradėtas iki soc. tinklų atsiradimo ir nepriklausomas nuo jų dingimo. Taigi, neskubėdama bei atsilikdama ir toliau žymiuosi pastabėles.

„Mano brangioji žmona“ – vienas tų buitinių trilerių, kuriuose pasakojama apie skriaudžiamas žmonas. Pasakotojai, žinoma, nepatikimi, pabaigoje laukia netikėtas posūkis, o jei knyga gera, tai net keli. Ši istorija gana vidutinė, nors man patiko, nes ją skaičiau karo pradžioje, kai norėjau tik versti puslapius ir nieko negalvoti. Autorė nesistengia slėpti, kas yra kas, todėl jei viduryje knygos susiprasite, kas vyksta, tai greičiausiai ir būsite tiesūs. Turiu priminti, kad man nuspėjamumas retai trukdo, aš juk iš tų, kur šiaip ar taip mėgsta pabaigą paskaitinėti.

Siužetas nors ir be didelių intrigų, bet gana sklandus ir pakankamai logiškas, tad jei norisi paprasto, greito saldainuko – čiupkit. Šie buitiniai trileriai gana panašūs vienas į kitą. Jei mėgstat, tai mėgstat :D.

Puslapių skaičius: 384
Knygos kilmė: išsimainiau
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras:  trileris.

+ There are no comments

Add yours