1333(5) Katherine Center „Tai, kas nedega ugnyje“

Estimated read time 2 min read

Katherine Center „Tai, kas nedega ugnyje“

Mano komentarai: šiurpų detektyvą keičia cukrus! „Tai, kas nedega ugnyje“ yra lengvo pobūdžio tipinė knygelė, kurioje visi galiausiai susitaiko ir susimyli.

Įdomu. Knygoje pasakojama apie ugniagesę (man net chromo spellčekeris nori pataisyti į ugniagesį), kuri atvažiuoja dirbti į provinciją. Na, tai patys suprantat, į vietą, kur gaisrinėje vyrauja nuomonė, kad boboms čia ne vieta ir net vandens šlangos neduoda panešti, nes užsigausi, nepaisant to, kad kitur mergina buvo apdovanota už drąsą savo sunkiame darbe.

Bet gi ji nėra tobulas personažas, kurį skriaudžia, o mes visi laukiam šlovės akimirkos. Užsispyrusi kaip ožka dar vaikystėje supyko ant mamos ir niekada nesuteikė jai progos pasiaiškinti. Na, kokie buki kartais esame, ane?

Žinodami tiek informacijos, kokį siužetą parašytumėt? Aš tai sakyčiau, kad su mama susitaikys, o gaisrinėje visiems įrodys, kokia šaunuolė ir tada jau ją gerbs bei mylės. Ar taip buvo? Šypsausi sau tyliai, ką gali žinot, gal autorė nėra tokia nuspėjama, a?

Man buvo įdomūs JAV ugniagesių darbo užkulisiai. Pvz., aš tikiu, kad ir mūsiškiai suteikia skubią medicininę pagalbą, bet anieji varo į gimdymo iškvietimus.

Meilės seilės linija buvo visiška seilė.

Ai, bet visai juokinga, ta prasme, kad yra, kur akis pavartyti 🙂

Puslapių skaičius: 368
Knygos kilmė: leidyklos dovana
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras:  romanas

+ There are no comments

Add yours