1304(99) Tarryn Fisher „Žmonos“

Estimated read time 2 min read

Tarryn Fisher „Žmonos“

Mano komentarai: Šis trileris išsišoksta iš leidyklos asortimento. Knyga tikrai ne pirma šio žanro, pvz., ir „Sumeluotas gyvenimas“ visai neblogas skaitaliukas ir psichologinis trileris „Paukščių tribunolas“ vertas dėmesio. Bet „Žmonos“ jau nei viršeliu, nei siužetu niekaip negali priminti lordų ir hercogų pasakėlių. Tai tokia istorija, kuri stoja šalia „Kartais aš meluoju“, „Dingusi“ ar „Mergina traukinyje“.

O didžiausi aplodismentai skrieja už gebėjimą įtraukti. Aš tą knygą perskaičiau vienu prisėdimu. Labai jau smalsu buvo kaip viskas išsiriš. Buvau pamiršusi šitą jausmą.

Pati pradžia jau iš karto intriguoja. Pasakotoja laukia savo vyro, su kuriuo praleis tik vieną naktį. Mat jis turi dar dvi žmonas. Ir visiems viskas ok. Bent jau visi apsimeta, kad viskas ok, nes patys suprantat, be nuoskaudų ir pavydo bei konkurencijos vargu ar tokie santykiai įmanomi. Tada mūsų herojė netyčia sužino kitos žmonos tapatybę ir siužetas pasileidžia plaukus.

Kažkuriuo momentu tampa neaišku, kas yra kas, kuo tikėti, ar čia iš viso yra kažkokių blogiečių, o gal visi kažkokie pamišėliai? Jau senokai bebuvau taip įsitraukusi į buitinį trileriuką ir maksimalaus įvertinimo neskyriau už pabaigą. Negalvokit, kad dėl to, kad ji bloga, oi ne. Tiesiog kitokia, nei būčiau norėjusi. Tačiau why not, toks variantas sudeda taškus ant i ne ką neblogiau nei bet kuris kitas. Taigi, jei mėgstate visas tas dingusias moteris važinėjančias traukiniais ir kartais meluojančias, tai čiupkit.

Oficialiai: čia.

Puslapių skaičius: 320
Knygos kilmė: leidyklos „Svajonių knygos“ dovana
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras:  trileris

+ There are no comments

Add yours