1303(98) Rachel Caine „Skerdiko upelis“

Estimated read time 2 min read

Rachel Caine „Skerdiko upelis“

Mano komentarai: Tai yra antra serijos dalis. Pirmoji buvo „Mirusiųjų ežeras“ ir pasakojo apie moterį, kurios vyras nuteistas už žiaurias žmogžudystes, o ją bei vaikus persekioja interneto heiteriai, kurie ne tik liežuviais plaka, bet ir kelia realų pavojų.

Antroji dalis prasideda iš esmės ten, kur baigėsi pirmoji. Vyras žudikas pabėga iš kalėjimo ir woohoo, laukia daug įtampos.

Iš karto sakau, kad „Skerdiko upelis“ neprilygo pirmai knygai. Anoje įtampa buvo išlaikoma visai kitais metodais. Daugiau atskleisti charakteriai, parodyta, kaip jaučiasi žmonės, kurie negali niekuo pasitikėti, o juk norėtų, ir turi nuolat bėgti.

Pastaroji knyga buvo holivudinis šaudo-gaudo trileris. Na, ga ne kiek ten šaudė, bet gaudė daug. Pagrindinė veikėja su draugu lakstė po visą šalį, įsipainiodavo į pavojingas situacijas, tokias, kaip sprogimai ir t.t. Na, suprantat, sakiau, holivudinis veiksmo filmas. Nors suskaičiau lengvai ir tikrai ketinu tęsti, jei tik leis kitas dalis, bet norėčiau, kad autorė kiek sustotų ir sugrįžtų prie pradinio stiliaus. Daugiau dėmesio skirtų ir pačioms situacijoms, ir jose atsidūrusiems žmonėms. Greitas maistas neturi nusiristi iki stoties kebabo. Čia dar taip nebuvo, pat riba artėjo.

Oficialiai: čia.

Puslapių skaičius: 352
Knygos kilmė: leidyklos „Balto“ dovana
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras:  trileris

 

 

+ There are no comments

Add yours