1297(92) Jan Moran „Šokoladininkė“

Estimated read time 2 min read

Jan Moran „Šokoladininkė“

Mano komentarai: Aš labai mėgstu skaityti įvairias knygas, tad tokio tipo romanai į mano rankas patenka gana dažnai. Tiesa, vos pusė jų pasirodo verti dėmesio. Jau vien pavadinimas šią knygą įpareigoja. Noriu aš to, ar nenoriu, iš karto galvoju apie Harris „Šokoladą“ ir jos magiją. Ir autorė tikrai bandė užburti triufelių ir kitų skanėstų aprašymais. Bet tik tiek knygoje ir buvo gera. Ir tai, kai suprati, kad tau reikia riboti saldumynų kiekį, pliusu sunku laikyti.

O visa kita – blogai. Siužetas neįdomus ir net šiek tiek juokingas. Veikėjai blankūs, nors čia lyg ir toks saldesnis kūrinukas, bet nėra, ką pamėgti. Tokio tipo knygose aš realizmo nesitikiu, juk visada rasta nuotrauka būtinai susijusi su radėjo šeima, ir krūva kitų stebuklingų sutapimu kartojasi knyga iš knygos, bet būtent šioje istorijije mane erzino tas „aš tave pamilau, vos pamačiau stotyje“. Oh, na tikrai? Tiesiog va taip va?

Labai nemėgstu blogai rašyti apie knygas, nes žinau, kad visada atsiranda, kas vien dėl to atsiliepimo nusprendžia nebeskaityti. Nesupratu aš tų žmonių. Negi neįdomu patiems sužinoti? Tačiau norėjusi lengvos ir neįpareigojančios istorijos penktadienio vakarui, aš jos negavau. Vietoje jos man buvo patiekta kažkokia plastikinė deserto imitacija.

Oficialiai: čia.

Puslapių skaičius: 384
Knygos kilmė: leidyklos „Sofoklis“ dovana
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras:  romanas

+ There are no comments

Add yours