1295(90) Jennifer Hillier „Stiklainis širdžių“

Estimated read time 2 min read

Jennifer Hillier „Stiklainis širdžių“

Mano komentarai. Oi, kaip buvo smagu pagaliau nusičiupti įtraukiantį trilerį! Šimtąjį kartą pasikartosiu, nes kas žino, gal kažkas senesnių minčių neskaitė, bet aš nereikalauju iš trilerių kažko naujo, nes viskas jau yra parašyta. Neprašau, kad jie būtų nenuspėjami. Tenoriu, kad autoriaus rašymo stilius būtų įtraukiantis. Noriu, kad knyga man taptų pagrindiniu dėmesio objektu. Tai va, šita buvo gera.

Siužeto neatpasakosiu. Tiesiog tai istorija apie moterį, kuri paauglystėje padarė nusikaltimą ir už tai turi atsiimti jau suaugusi. Jos bendrininkas – serijinis žudikas, kurį dabar vaikosi visa teisėsauga.

Siužetas, kaip dažnai pasitaiko, šokinėja laiku ir nukelia tai į veikėjos mokyklinius laikus, o YA reikaliukus visada smagu skaityti, tai į dabartį. O toje dabartyje yra visko, pvz., kalėjimo gyvenimo.

Jei reiktų aiškiai pasakyti, kodėl man patiko ši knyga, juk pati istorija nėra išskirtinė, tai atsakyčiau, kad gebėjimu pasakoti, išlaikyti įtampą, intrigą, norą perskaityti dar vieną skyrelį. Be to, man patiko pagrindinė veikėja. Nei kudakuojanti višta, nei labai užsisupusi savigailoje ir kaltėje auka, nei kieta supermenė. Tiesiog protinga moteris, normaliai ir įvariapusiškai išgyvenanti savo patirtį. Pastaruoju metu vis sunkiau rasti tokių knygų.

Oficialiai: čia.

Puslapių skaičius: 336
Knygos kilmė: leidyklos „Balto“ dovana
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras:  trileris

+ There are no comments

Add yours