1286(82) Jasper DeWitt „Pacientas“

Estimated read time 2 min read

Jasper DeWitt „Pacientas“

Mano komentarai: Atleiskite, bet tokį prastą trilerį jau senokai beskaičiau. Pusę laiko kovojau su savimi ir įtikinėjau, kad neverta tęsti, tačiau, kadangi šią knygą buvau pasiėmusi atostogoms, tad kažkaip įveikiau. Gerai, kad nedidelės apimties.

Kas su ja blogai? Siužetas įprastas. Atvyksta jaunas gydytojas į psichiatrinę ligoninę, kurioje gydomas keistas ligonis ir nusprendžia, kad va jau jam tai tikrai pavyks įminti visas jo paslaptis, sužibėti, gal net straipsnį parašyti. Tada pradeda dėtis visokie keisti dalykai. Na žinote, matėte, girdėjote, todėl, žinoma, su tokiu neoriginaliu siužetu tikitės kažko įdomesnio rašymo stiliuje ir atmosferos kūrime. Nope. Ne tik neįdomu, bet ir nevykę. Kadangi knyga parašyta dienoraščio forma, tai pridėta daug elementų, kurie turėtų užkabinti: skyriai baigiami netikėtai, užuominos ir t.t. Bet kaip nemokšiškai 😀

Tačiau viskas dar nebūtų taip blogai, jei ne pabaiga. Žinoma, aš negaliu čia detalizuoti, bet perskaičiau ir pasijutau lyg būčiau skaičiusi „Akistatą“ ar kitokius nesąmoningus mano vaikystėje leistus laikraščius.

Bet visada reikia paieškoti kažko gero, ar ne? Tai va, viršelis visai patrauklus ir tai, kad kūrinys nesiekia 200 psl irgi neblogai. Dar gi ir gerų komentarų apie knygą yra, tad tik primenu, kad šis atsiliepimas yra kvietimas padiskutuoti, kai perskaitysite, o ne raginimas neskaityti.

Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, bet nebuvo ir labai blogai, nepatinkančių knygų aš nebaigiu, 2 – tikrai gera, nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, osom, wow, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiaičia.

Puslapių skaičius: 192
Knygos kilmė: leidyklos „Sofoklis“ dovana
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras:  psichologinis trileris

+ There are no comments

Add yours