1250(46) Daniela Petrova „Jos dukters motina“

Estimated read time 2 min read

1250(46) Daniela Petrova „Jos dukters motina“

Mano komentarai: Knyga, sukėlusi minčių laviną. Pradėkime nuo to, kad tai yra buitinis trileris. Ir šiuo aspektu aš jį vertinu gerai. Tikrai esu skaičiusi gerokai prastesnių ir man patiko, tad šis rekomenduotinas. Čia iš tų, kur manipuliuoja manipuliuotojas, po to paaiškėja, kad juo manipuliuoja manipuliuojamasis arba atvirkščiai, arba nieko nesupranti, arba tiesiog gerai.

Tačiau, kas liečia pačią istoriją taip vat tiesiogiai, tai mane nervino. Vėl užsiroviau ant nevaisingumo temos. Na, taip, neužsiroviau, žinojau gi, anotaciją skaičiau, bet maniau gal bus daugiau trilerio, mažiau to „noooooriuuuu vaiiikooooo“. Kadangi jau ne pirma knyga šia tema, tai esu išsisakiusi. Aš nesuprantu to. Man nesuvokiama, kad žmonės save laiko aukštesnėmis būtybės už gyvūnus, nes kitaip protauja, kitaip bendrauja, kitaip stato savo gerbuvį ir civilizaciją. Bet galiausiai viskas susieina į instinktą daugintis. Nes, o kaip kitaip pavadinti tai, kad tau niekas niekas NIEKAS neberūpi. Nei tas, kuris šalia tavęs, nei tu pats, nei tavo tobulėjimas. Man šioje knygoje patiko tai, kad autorė, gal truputį irgi kaip aš galvoja, nes vienoje vietoje puikiai perteikė vyro požiūrį. Kaip jis jaučiasi, kai kiekvienas prisilietimas, veiksmas, žodis apskaičiuotas, kaip galintis padėti pastoti ir kaip ne? Kaip žmogus, o gal kaip mašina?

Grįžkime prie trilerinės dalies. Visai įdomu skaityti apie tokius psichopatus, kokių pasitaikė knygoje. Gana įdomios ir etinės mintys apie tai, kas tau yra tavo nešiojamo vaiko mamos mama. Jei knyga pažeria krūvą minčių, turbūt ji gera, ar ne?

Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, bet nebuvo ir labai blogai, nepatinkančių knygų aš nebaigiu, 2 – tikrai gera, nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, osom, wow, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiai: Aprašymas leidyklos puslapyje.

Puslapių skaičius: 384
Knygos kilmė: knygą padovanojo leidykla „Sofoklis“
Perskaityta: 2021 03 15
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram
Knygos žanras: romanas

+ There are no comments

Add yours