1034(60) J.K. Rowling “Fantastiniai gyvūnai ir kur juos rasti”

Estimated read time 2 min read

J.K. Rowling “Fantastiniai gyvūnai ir kur juos rasti”

Mano komentarai: Seniai man ši knyga pakliuvo į akis, kaip Hario Poterio naujausia dalis. Tačiau scenarijus neviliojo. Kažkaip atrodo, kad bus nepilna, bus netikra. Visgi, kaip jau vakar sakiau IG, mokykloje mus vertė skaityti bent jau Šekspyro pjeses ir nebuvo taip jau blogai. Ir kai šmirinėdama po mugę pamačiau, kad “Fantastiniai gyvūnai” tekainuoja 3 EUR, galvojau, kad ai, pasiimsiu, bent jau viršelis gražus, galės būt kaip dekoracija tinklaraščių nuotraukoms. Tačiau atsiverčiau ir… užverčiau baigusi.

Jei matėte filmą, šioje knygoje nebus nieko naujo. Tai tikslus scenarijus. Aš buvau kino teatre, todėl beskaitydama atgaminau visus vaizdus. Tas kažkiek trukdė, nes aš mėgstu pati įsivaizduoti fantastinius gyvūnus ir veikėjus :D. Tačiau nežinau, ar tikrai gerai pavyktų tą padaryti savarankiškai, nes aprašinėjimų nėra. Paminėta, kad gyvūnas panašus į kažką ir tiek. Jei fantazija nesiskundžiate, tai puiku.

Istorija apie magą, kuris su pilnu lagaminu fantastinių gyvūnų atkeliaują į Niujorką. Čia pusę jų išbarsto bei įsivelia į piktadario gaudynes ir kitus nuotykius. Smagu! Taip smagu, kad įsigyjau ir kitą dalį. Šį kartą filmo jau nemačiau, tad bus įdomu pažiūrėti, kiek tas scenarijus gebės įsiūbuoti mano vaizduotę.

Ir vistiek aš norėčiau pilnos, išsamios, storos knygos. Kažkaip su tais scenarijų leidimais, man regis, einama pasipinigavimo keliu ir lošiama iš garsaus vardo.

Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiai: Mokslininkas, burtininkas, fantastinių gyvūnų tyrinėtojas ir globotojas Njutas Miglapūtys ką tik apkeliavo visą pasaulį, ieškodamas rečiausių ir keisčiausių magiškų gyvūnų. Atvykęs į Niujorką, ilgai užsibūti neketino. Tačiau stebuklingas Njuto lagaminas su gyvūnais patenka į svetimas rankas ir jie išsilaksto po miestą. Njutas supranta, kad reikia kuo greičiau juos surasti, kitaip bus bėdų…

PSL: 304; Knyga pirkta; Perskaityta: 2019 06 17

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram.

Dar viena vieta, kur rašau apie knygas: www.venividi.lt/straipsniai/category/knygos/

+ There are no comments

Add yours