1008(34) Angela Marsons “Kraujo ryšiai”

Estimated read time 2 min read

Angela Marsons “Kraujo ryšiai”

Mano komentarai: Aš tikrai nesiplėsiu rašydama komentarą apie šią knygą, nes tai yra penkta serijos dalis. Ir jei pirmos dvi-trys-keturios jums patiko, tai patiks ir ši, jei bandėte ir visai netraukė, tai neverta net galvoti apie tolesnį skaitymą. Aš ne visai iš eilės skaičiau knygas, tačiau labai džiaugiuosi, kad prieš “Kraujo ryšius” buvau jau įveikusi “Blogio žaidimus”. Mat, nors paprastai, knygas galima skaityti nenuosekliai, vis randant užuominų į ankstesnes istorijas, šios dvi dalys labai siejosi ir, ko gero, ne iki galo būčiau supratusi visus dalykus susijusius su įkalinta psichiatre.

Na, o vertinant visą seriją bendrai, tai man patinka charakteriai, žmonių (tyrėjų komandos) tarpusavio ryšiai, subtilus autorės humoro jausmas ir šiaip, tiesiog nenuobodus rašymo stilius. Džiugina, kad dar penkios dalys prieš akis. O daugiau, tai ką čia ir bepasakysi, serija yra serija, kaip jau minėjau – patiko viena, patiks ir antra.

Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Oficialiai: KAIP SUGAUTI ŽUDIKĄ, NEPALIEKANTĮ JOKIŲ PĖDSAKŲ
Nužudytoji moteris atrodo tarsi nenusisekusio apiplėšimo auka. Rūpestingai, dorai socialinei darbuotojai gyvybę atėmė beprasmiškas smurto proveržis. Bet detektyvė Kima Stoun tokia versija netiki.
Aptikus negyvą narkomanę Kima jaučia, kad žudikas tas pats. Iš visų tirtų bylų šioji gali būti sudėtingiausia, nes aukas sieja tik šaltakraujiškas, apgalvotas žmogžudysčių pobūdis.
Nors detektyvė iš visų jėgų stengiasi sučiupti iškrypėlį, jos dėmesį blaško kraują stingdantis laiškas, gautas iš daktarės Aleksos Torn, sociopatės, kurią Kima įkišo už grotų. Dabar Aleksa pasiryžusi smogti į skaudžiausią vietą — suvesti detektyvę akis į akį su moterimi, pražudžiusia Kimos brolį, — jos pačios motina.
Aukų daugėja, ir Kima su komanda, narpliodami šiurpių paslapčių raizginį, artėja prie žudiko. Mirtinas pavojus kyla vienam iš kolegų ir nežinia, ar šįkart Kimai Stoun užteks jėgų jį išgelbėti…

Gairės sau: KPS: 352 Ke 2019 04 22

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook arba Instagram.

Dar viena vieta, kur rašau apie knygas: www.venividi.lt/straipsniai/category/knygos/

+ There are no comments

Add yours