2015 metų geriausi kosmetikos atradimai!

Estimated read time 3 min read

Man regis šiandien pasipils gausybė įrašų apie geriausius metų produktus. Kodėl gi ne? Juk bandėm, tepėm, prausėm, purškėm ir nori nenori išryškėjo lyderiai. Aš irgi noriu papasakoti apie tai kas kosmetikos srityje man labiausiai patiko 2015 metais!

Veido prausimas:

Ne vieną vandenuką aš išbandžiau, bet lyderis, kurį ketinu ir vėl pirkti yra Micelinis vanduo Garnier. Tiesiog puikus kainos, kokybės ir sudėties santykis.

Kitas produktas, kuris tikrai gerai nuvalo odą yra veido prausiklis “Desert Essence, Thoroughly Clean Face Wash”.  Jis tai jau tikrai sukuria švaros jausmą, veidas net šiugžda. Tik kvapas yra šiek tiek aitrokas.

Dar vienas valymo ritualų draugas yra “Sensilis” šveičiamoji ryžių pudra iš RITUAL CARE serijos. Tiesiog skalsus, aštrus, puikus!

Dekoratyvinė kosmetika.

Šiais metais ypatingai gerą įspūdį padarė tailandietiškas akių tušas “Mistine Pro Long Big Eye Waterproof”. Netingėčiau užsisakinėti ir laukti, tai būtinai pirkčiau ir vėl!

Nors į metų galą atradau dar geresnių kreminių pudrų, bet mano metų palydovas buvo korėjietiškas BB kremas “Holika Holika Petit BB Bouncing”.

Geriausi šešėlių taip niekada neaprašiau ir nebeaprašysiu nes išleidau juos į pensiją. Turėjau gal 10 metų. Seniai jau galiojimas baigėsi, bet buvo nuostabūs. Tai Isadora Eye Shadow Palette 53 Blooming Spring.

Plaukų priežiūra.

Nuostabiausio šampūno aš neradau. Visi man jie geri, o tie, kurie negeri tai greitai neutralizuojami balzamais. Tad šios srities absoliutus lyderis yra “Acure Organics” plaukų kondicionierius su argano aliejumi.

Lepinau plaukus ir tikra kaukių gausa. Labiausiai patiko “Biovax” kaukė visų tipų plaukams “Luxurious PEARL”. Visų pirma sužavėjo kvapas, o tada ir poveikis.

Rankų priežiūra.

Jau rankų kremų tai prisiveisė kaip tarakonų :)). Tačiau pats mano mylimiausias šiuo metu (o labiausiai ir išsiskiria iš visų naudotų visus metus) yra “Out of Africa rankų losjonas su verbena ir citrina. Dozatorius patogus, kvapas nuostabus, susigeria žaibiškai. Kitais metais papasakosiu plačiau!

Kūno priežiūra.

Šiais metais labiausiai įsiminė “Rasa” intensyviai drėkinantis kūno losjonas. Vasarą jo poveikis ir kvapas mane veikė teigiamai!

Ir… Viskas! Taip taip, viskas! Nors aš naudojau ir daug nagų lakų, ir krūvą kūno priežiūros priemonių, lūpdažių, kremų, tačiau nė vienas jų nėra vertas patekti į metų topą. Į mėnesinį – gal būt. Bet čia aš skelbiu pačius pačiausius produktus. Pirmūnus ir šimtukininkus!

Tikiuosi kitais metais sąrašas bus ilgesnis, nes labai noriu atrasti tinkamą veido kremą, idealų nagų laką, įsimintiną birią ar kompaktinę pudrą. Turite rekomendacijų? Ką išbandyti kitais metais? Visada laukiu jūsų nuomonių, komentarų, pasiūlymų čia, Facebooke ar visada galite parašyti laišką nurodytais kontaktais :).

Pirmas paveikslėlis yra Designed by Freepik

+ There are no comments

Add yours